Vyhrajte vstupenky na Festival Evolution!

Soutěže 18. února 2016

Nejvýznamnější událost v oboru osobního rozvoje a zdravého životního stylu v České republice, Festival Evolution, proběhne o víkendu 18. až 20. března tohoto roku. Výstaviště v pražských Holešovicích se opět stane cílem příznivců a zájemců o zkvalitnění svého života, a to po všech stránkách.

Pod hlavičkou Festivalu Evolution se zde sejde více než čtyři sta tuzemských i zahraničních vystavovatelů, kteří představí své produkty a služby se zaměřením na BIO STYL, ZDRAVÍ, ECO WORLD, ALTERNATIVU a OSOBNÍ ROZVOJ. Zájem o festival každoročně stoupá. Vystavovatelé nabídnou nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky nebo praktické ekologické zajímavosti, chybět nebudou prezentace z oblasti výchovy a osobního rozvoje, zdravotní poradny nebo témata, která mají hlubší smysl.
Mnohé firmy letos rozšiřují expozice a avizují řadu novinek. Nedílnou součástí festivalu je také program, ve kterém se představí řada českých i zahraničních hostů se svými přednáškami, workshopy a poradnami. Ctirad Hemelík, zakladatel festivalu, za hlavní cíl letošního ročníku považuje další přeměnu prostředí z formátu veletržního do atmosféry festivalové.

„Každý rok se snažíme vytvořit návštěvníkům i vystavovatelům příjemné prostředí, ve kterém se budou cítit dobře, a nabídnout jim víkend, na který se budou těšit, a který jim přinese něco nového. Jsme rádi, že festival každoročně roste, jak počtem vystavovatelů a návštěvníků, tak kvalitou toho, co nabízí. Mě osobně těší, že se nám daří naplnit náš dlouhodobý záměr – přejít z čistě veletržního formátu akce k formátu festivalovému,“ říká Ctirad Hemelík, zakladatel Festivalu Evolution.

evolution logo

Koncept Festivalu Evolution vychází z pěti tematických okruhů – BIO STYL (zaměřený na certifikované BIO výrobky a služby), ZDRAVÍ (přírodní potraviny, kosmetika a textil, produkty ekologického zemědělství, regionální a místní potraviny), ECO WORLD (prezentující ekologické produkty a služby, ale také například možnosti městského zahradničení, permakulturní pěstování nebo wooferingové aktivity), ALTERNATIVA (přehlídka především alternativních směrů v léčení a duchovním rozvoji) a OSOBNÍ ROZVOJ (netradiční metody a postupy při řešení tradičních problémů člověka, komunity i celé společnosti).

Mezi zastoupenými zeměmi letos nebudou chybět Francie, Chorvatsko, Indie, Itálie, Kamerun, Kazachstán, Maďarsko, Německo, Nový Zéland, Peru, Rakousko, Slovensko, Švýcarsko, USA, Velká Británie.

Mezi vystavovateli v sekci BIO STYL letos nebudou chybět Lifefood, PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců, Pro-Bio obchodní společnost, Health Food Production, Havlíkova přírodní apotéka, Iswari superfood, Nobilis Tilia, nováčkem bude například bioSueňo, Weleda nebo ECCE VITA, sekce ZDRAVÍ se zúčastní Herbadent, Freshland, Bemer Medical Technic, Cosmetics ATOK International, Diochi, Energy Group, Everest Ayurveda, Akademie léčivé výživy, nově se bude prezentovat např. Rawvolution nebo firmy naboso a RaE přírodní kosmetika. S ekologickými produkty se představí například Econea, Tierra Verde, Mamaja Group, nově např. Pohoda v Brně nebo Hnutí DUHA. Chybět nebudou ani neziskové organizace.

Festival loni představil více než 380 vystavovatelů, vedle již tradičních účastníků také řadu nováčků. Zájem o zaměření festivalu dokazuje i návštěvnost, která měla opět stoupající tendenci - během tří festivalových dnů prošlo Průmyslovým palácem 15.598 návštěvníků všech věkových kategorií.

O co hrajeme?

Pět z vás získá dvě vstupenky na Festival Evolution. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na www.festivalevolution.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Miloš N., Lázně Bohdaneč; Romana Z, Žlutice; Katarína V., Praha; Lucie O., Bechyně; Pavla B., Havířov - Město