Soutěž: Nebojte se o drahé nádobí

Soutěže 10. března 2016

Revoluční houbička s ergonomickým tvarem PUR active od Viledy je ideální pomocník pro všechny, kteří se chtějí vyvarovat škrábanců na nádobí. Právě díky speciálnímu povrchu se nemusíte bát, že poškrábete jemné povrchy, jako je teflon nebo sklokeramická deska.

PUR active houbičky jsou vyvinuty pro jemné povrchy, sklokeramické desky a drahé nádobí. Hrubá strana houbičky je vyrobená ze speciálního PUR aktivního materiálu, který špínu nejdříve jen naruší a teprve potom ji odstraní. Díky tomu nedochází k poničení kuchyňského vybavení a vy rychle, účinně a bezpečně odstraníte zaschlou špínu, nepoškrábete žádný povrch a ušetříte svůj čas i energii. Ergonomický tvar houbičky se přizpůsobí každému povrchu a jednoduše tak vyčistí nejen nádobí, ale i sporák plný zaschlých skvrn. PUR active od Viledy zakoupíte v běžných sítích hypermarketů/hobby marketů. V každém balení najdete 2 kusy houbiček. Vybrat si můžete PUR houbičku střední od 39,90 Kč nebo PUR houbičku vysokou od 47,90 Kč. Více informací najdete na www.vileda.cz.

Jedinečný mikrohadřík

Revoluční mikrohadřík od Viledy usnadní každý úklid domácnosti. Věčné rozhodování, čím jaký povrch umýt, s tímto jedinečným pomocníkem definitivně odpadá. Multifunkční hadřík Actifibre se hodí na všechny materiály a díky technologii aktivní absorpce je i dokonale savý.

microhadrik
foto:

Vileda přichází s unikátním hadříkem ACTIFIBRE. Jedná se produkt z nové generace pomocníků v domácnosti. Díky mikrovláknům se hodí na všechny povrchy bez rozdílu, a je stejně savý jako běžně používané houbové hadříky. Uplatnění najde v celém domě a vy budete perfektně připravená na všechny domácí pohromy. S hadříkem z mikrovláken od Viledy už vás rozlitá káva, ani upatlané zrcadlo nevyvedou z míry. Hadřík je revoluční také tím, že je při jeho výrobě použita technologie aktivní absorpce, díky které je Actifibre dokonale savý a zanechává umytou plochu suchou a jemnou na dotek. Navíc ho po „akci“ jednoduše vyždímáte. Hadřík je pratelný a velmi rychle schne, takže dlouho vydrží a po chvíli je zase připraven na další mytí. Nezanechává nevzhledné šmouhy, chloupky, ani nepoškrábe váš oblíbený kus nábytku. Čistí, saje a leští v jednom jen za pomoci vody! Mikrohadřík ACTIFIBRE zakoupíte v běžných sítích hypermarketů/hobby marketů od 39,90 Kč.

O co hrajeme?

Soutěžíme o 10 balíčků, které budou obsahovat oba produkty 2x Actifibre hadřík a 2x houbičku na nádobí PUR. Více tipů a nápovědu najdete na www.vileda.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Radka Ř., Kamýk nad Vltavou; Josef O., Olšany; Martin Z., Třebíč; Tereza B., Brandýs nad Labem; Hana B., Velešín; Veronika H., Loděnice; Lukáš K., Praha; Miroslava B., Zlín; Daniela S., Uherčice; Petr S., Opava