Soutěž: Vyhrajte balíček Feminella pro spokojenost maminky i miminka

Soutěže 21. března 2016

Po narození miminka přichází velká změna a maminka se svým potomkem mají před sebou spoustu nového. Novopečeným maminkám přinášíme dvě „pomocnice“ Feminelly pro podporu zdravého kojení a zotavení se po porodu.

Nejedna kojící maminka se obzvlášť v počátcích kojení (kdy se oba proces teprve učí) potýká s bolestí prsu nebo zatvrdlinami, než se proces tvorby odpovídajícího množství mléka pro dítě ustálí podle jeho potřeb. K tomu, aby se tyto potíže minimalizovaly, může přispět speciální typ laktobacilů tzv. Lactobacillus fermentum Lc40, který najdete v doplňku stravy Feminella Hereditum.

Feminella Hereditum je unikátní přípravek podporující proces kojení přirozenou cestou. Feminella Hereditum prospívá kojící matce i dítěti zároveň: obsažené laktobacily podporují zdravou střevní mikroflóru u dítěte, která je tolik důležitá pro správný vývoj imunitního systému dítěte.

Proč jsou laktobacily tak důležité?

Aby maminka mohla kojit tak dlouho, jak si představovala, je třeba podpořit proces zdravého kojení. Zde hraje roli především dostatek laktobacilů. Role laktobacilu v mateřském mléce spočívá v udržování rovnováhy mezi přirozeně přítomnými mikroorganismy. Pokud je tělo oslabeno, může dojít k přemnožení potenciálně škodlivých bakterií. Následně se mohou objevovat potíže při kojení, jako je bolest prsu, zatvrdliny, snížený mlékotok. Pokud toto včas neřešíme, může dojít až k zánětu prsu (odborně mastitida), který patří k nejčastějším příčinám předčasného ukončení kojení.

Rychlejší hojení po porodu?

Po porodu potřebuje tělo matky dostatek času, aby se mohlo vrátit ke své původní kondici. Feminella Hyalosoft díky obsažené kyselině hyaluronové přispívá k hojením poporodních poranění. Kyselina hyaluronová je přirozenou součástí lidských tkání, zvlhčuje vaginální sliznici, urychluje hojení ran a proces reepitelizace (obnova krycí tkáně kůže a sliznic). Účinky kyseliny hyaluronové v přípravku Feminella Hyalosoft jsou podpořeny také vitaminem E a extrakty z bylin s hojivými, antimikrobiálními, antiseptickými a protizánětlivými účinky, mezi které patří například pupečník asijský, sléz lesní, heřmánek pravý a tea tree oil.

O co hrajeme?

Tři z vás získají balíček obsahující Feminellu Hereditum a Feminellu Hyalosoft. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

feminella produkty

Další užitečné informace na téma kojení najdete zde.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Leopold V., Horní Bečva Kateřina S., Brno Jiřina Š., Protivín