Soutěž o Čuníkův supertajný deník

Soutěže 21. dubna 2016

Je spousta důvodů, proč se čtou knihy. Pro pobavení, pro poučení. V Čuníkově supertajném deníku se naučíte také celé spoustě nových slov. I takových, kterým byste před tím nikdy nerozuměli. Čuník totiž mluví čuníkovštinou. Možná z toho bude někdo rozladěný, ale to bude určitě jenom nějaký dospělý… Kniha je totiž hlavně pro děti a ty si ji rozhodně užijí!

Čuníkův supertajný deník britské autorky Emer Stamp si oblíbili čtenáři po celém světě. Autorka sice žije s rodinou v Londýně, ale neustále se vrací na malou farmu v Devonu, kde vyrostla a odkud také čerpá inspiraci. Tady se „zrodil“ i příběh Čuníka.

cunikuv denik maly
foto:

Čuník je štěstím bez sebe. Má svého vlastního nejlepšího kamaráda Kačera a je si docela jistý, že ho má farmář ze všech zvířat nejraději. Proč by ho jinak neustále krmil tak dobroučkými pomyjemi a pořád ho poplácával po hřbetě tím speciálním způsobem, kterým nepoplácává nikoho jiného? Jediným Čuníkovým problémem jsou Zlá kuřata. Nejen proto, že mu kradou žrádlo, ale i kvůli tomu, že staví vesmírnou raketu z traktoru a chtějí v ní Čuníka poslat na Pluto. Tam tedy nepoletí ani náhodou! Starosti mu ovšem přibydou, když mu Kačer oznámí, proč ho farmář ve skutečnosti tak vykrmuje. A proč mu říká Pečínka. Že by nakonec vesmírná mise Zlých kuřat byla Čuníkovou jedinou volbou?

Knihu přeložila do češtiny Martina Buchlová, vydává ho nakladatelství Moba.

O co hrajeme?

Pět z vás získá Čuníkův supertajný deník. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na stránkách nakladatelství Moba.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Sabina M., Dřevohostice Ljuba V., Zlín Květa B. Drahomír D., Vrbka Slávka Š., Chrudim