Soutěžte o funkční kosmetiku Sportique – to nejúčinnější z přírody

Soutěže 17. května 2016

Tradiční osvědčené receptury našich předků zkombinované s poznatky moderní vědy. To jsou ve zkratce výrobky Sportique – vyvinuty pro vrcholové sportovce a testovány v náročných podmínkách, aby osvědčily svou vhodnost a maximální funkčnost i ve výzvách každodenního života.

Činorodý život klade na naši pokožku velké nároky. Dotek přírody, který kůži dodávají výrobky Sportique, je efektivní, nenásilný a šetrný - tak jako životní styl, který firma vyznává. Produkty jsou vytvořené z nejčistších zdrojů, bez nezdravých syntetických surovin. Vyznačují se pečlivě voleným a vyváženým složením obsahu, jakostí a čistotou.

V balíčku, který můžete vyhrát, na vás čekají přípravky vysoce funkční přírodní kosmetiky. Energie bylin a esenciálních olejů na vás dýchne silou severu a dodá vaší kůži chladivý pocit jemného hedvábí.

Balíček obsahuje:

Krém na ruce a nohy Farmer’s Hand saver

Extra účinný balzám k ošetření silně namáhané pokožky – ať už z práce nebo sportu. Krém původně vyvinutý pro horolezce pro regeneraci kůže i úlevu od mozolů, ran a namožených šlach. Farmer’s hand saver je hýčkání, které si vaše přetěžované končetiny zaslouží. Protizánětlivé a zvlhčující účinky bambuckého másla se zde snoubí s pěstícími účinky rostlinných olejů (mandlový olej, olej z hroznových jader, kakaové máslo). Regenerační a antioxidační účinky zaručují přírodní vitamíny E a C. Balzám obsahuje výtažek z břízy, která má silné protizánětlivé účinky. Rozmarýn, arnika a kafr kromě krásné vůně zajišťují i regeneraci namožených vazů. Masáž přípravkem přináší úlevu i při revmatických bolestech kloubů.

Tělový deodorant – Unisex

Severská svěžest přírodního deodorantu bez škodlivé chemie. Pocení je přirozená záležitost, odvádí z těla toxické látky. Sportique Body deodorant šetrným způsobem zabraňuje vzniku tělesného pachu a mírní nadměrné pocení. Přirozenou cestou osvěžuje pokožku díky obsahu antibakteriálních esenciálních olejů. Vaši nejcitlivější pokožku navíc ošetřuje směs bylin a přírodní glycerin. Účinná deo přísada spolu s bylinnými extrakty (měsíček, šalvěj, heřmánek, tymián) pohlcuje tělesný pach a poskytuje dlouhodobý pocit svěžesti. Deodorant nedráždí podpaží ani nešpiní oblečení. A co je důležité - neobsahuje škodlivý Hydroxylchlorid hlinitý, který se nachází ve většině deodorantů či antiperspirantů a který ucpává póry a zabraňuje tak přirozené očistě těla.

Tělové mýdlo – Unisex

Jemné tělové mýdlo Sportique dodává každodenní péči a hygienu celému tělu. Blahodárný výtažek z mořských řas v kombinaci s aloe vera pokožku hydratují a zklidňují. Poskytují jí tak přírodní pohlazení, které jí pěstí a dodává energii. V souladu s filosofií firmy tělové mýdlo neobsahuje žádné dráždivé tenzidy, jako potenciálně karcinogenní Laurethsulfát sodný (SLES). Na rozdíl od mnoha běžných tělových mýdel neobsahuje ani často škodlivé živočišné tuky nebo ropné produkty. Vaši pokožku tudíž nevysušuje a nenarušuje přirozené pH kožního filmu. Můžete jej bez obav použít i na citlivou pokožku, obličej či vlasy.

O co hrajeme?

Tři z vás získají balíček se třemi výrobky kosmetiky Sportique. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Libuše N., Ústí nad Labem Hana S., Uherčice Marie H.