Hmyz už vám léto nezkazí!

Soutěže 2. května 2016

Sluneční svit se prodlužuje, délka sukní zkracuje a příroda hraje všemi barvami. S přicházejícími teplejšími dny se vše jeví téměř idylicky. Pouze do té doby, než se na scéně objeví hmyz, který dokáže znepříjemnit i ty nejkrásnější letní dny.

Nebezpečí, které v sobě ukrývá hmyzí bodnutí či štípnutí, je mnohem větší než obyčejný svědivý štípanec. Neriskujte a pořiďte si repelentní sprej a elektrický odpařovač, které vás před nimi budou chránit. Diffusil repelent se bez problému vejde do kabelky a ušetří vám mnoho budoucích trápení. Slouží k odpuzování nejrůznější havěti, jako jsou komáři, klíšťata nebo muchničky. Vzhledem k aktuální situaci je důležité zmínit, že Diffusil repelent odpuzuje i tygří komáry (Aedes Albopictus), kteří mohou být přenašeči viru zika. Po aplikaci je repelent účinný 3-5 hodin, pokud ho dříve nesmyjete.

biolit novy
foto:

biolit 2 maly
foto:

biolit 1 maly
foto:

Jelikož děti mají citlivější pokožku než dospělí, vyvinul Diffusil také řadu repelentních sprejů právě pro ně. To dozajista ocení každý rodič, který nechce svému dítku upřít pobyt v přírodě, ale zároveň si uvědomuje rizika, která skýtá. Diffusil repelent Kids obsahuje výtažky aloe vera, které poskytují přirozený chladivý a hydratační efekt a D-Panthenol, který je znám pro své hojivé účinky. Repelent je vhodný pro děti od 2 let. Pokud netoužíte po otravném společníkovi ani v klidu domova, vybavte se Biolit elektrickým odpařovačem s tekutou náplní. Ten slouží k účinnému odpuzování a hubení komárů, pakomárců a jiného malého hmyzu v obytných místnostech. Jde o malý přístroj, do kterého se vloží vyměnitelná náplň - lahvička nebo polštářek s insekticidní tekutinou. Po zasunutí do zásuvky se pomalu začne uvolňovat malé množství přípravku, který je pro hmyz a drobné členovce smrtelný. Elektrické odpařovače Biolit fungují i při otevřených oknech. Vytvářejí totiž „stěnu“, přes kterou se komáři nemůžou do místnosti dostat. Díky němu si užijete nejméně 60 nocí bez nepříjemného hmyzu.

www.biolit.eu

O co hrajeme?

Čtyři z vás vyhrají balíček společnosti SC Johnson. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Anna V., Opava Radka K., Brno Eva V., Teplice Hana B., Valašské Klobouky