Soutěžte o Bylinnou ústní vodu Dr. Landy

Soutěže 2. května 2016

Zoubková víla člověku nepomůže, aby vypadaná, opotřebovaná či poškozená „výbava“ ústní dutiny opět narostla. Jen náležitá, pravidelná péče o chrup a dásně je zárukou výstavního úsměvu, vonného dechu a rovněž dobrého trávení, které se bez pořádného rozkousání potravy neobejde.

Ideální je důkladně si vyčistit zuby zhruba hodinu po každém větším jídle a zároveň kombinovat všemožné prostředky ústní hygieny. Ústní voda je náramný pomocník. V rámci prevence a tím spíš, když chrup ohrožují nebo již postihly choroby. K nejčastějším se řadí různé druhy zánětu dásní a parodontóza, které postihují až 80 % dospělé populace.

Přírodní síly v lahvičkách

dr landa 1

MUDr. Jiří Landa se věnuje fytoterapii více než 30 let.

foto:

Vynikajících výsledků při léčbě potíží v ústní dutině dosahuje Bylinná ústní voda Dr. Landy. Jedná se o ryze český výrobek, který obsahuje lihový extrakt ze spousty bylin a včelího propolisu. „Vysoká účinnost ústní vody spočívá v unikátní metodě získávání bioaktivních látek z přírodních zdrojů a jejich zpracovávání. Právě vzájemné působení obou přípravků přináší žádoucí efekt,“ upřesňuje MUDr. Jiří Landa.

Dvojitá masáž

Návody tradičních ústních vod většinou doporučují, že se má v zavřených ústech převalovat tak, aby se dostala před i za zuby, a to zhruba po dobu od 30 sekund do 3 minut. Bylinná ústní voda Dr. Landy se rovněž používá k výplachům ústní dutiny koncentrovanými nebo vodou zředěnými roztoky. Stejně dobře však poslouží k zakapávání nebo potírání postižených míst. Maximální účinnost však zaručuje speciální metoda dr. Landy. Po důkladem vyčištění zubním i mezizubním kartáčkem a pastou kartáček namočíte do neředěné bylinné ústní vody z lahvičky č. 1, jemně dásně masírujete a nakonec si stejným, ale zředěným preparátem ústa proplachujete. Totéž zopakujete s ústní vodou z lahvičky č. 2. Následnou půlhodinu si odpustíte jídlo i pití. Vypadá to složitě, ale jde jen o zvyk.

dr landa 2

Plná pusa zdravé krásy

Úleva se dostaví již po dvou dnech, prokazatelné výsledky zhruba po spotřebování jednoho balení dvousložkové Bylinné ústní vody Dr. Landy, tedy v průměru po třech měsících. Jelikož tento přípravek upravuje nežádoucí mikrobiální prostředí v dutině ústní, které bývá příčinnou potíží, záněty dásní a parodontóza se dávají na ústup. Dále zastavuje krvácení dásní i další obnažování zubních krčků, snižuje hybnost zubů a zcela eliminuje zápach z úst. Oddaluje ztrátu zubů, ať již samovolně nějaký vypadne, nebo ho musí stomatolog vytrhnout. Následně urychluje hojivý proces, což platí i pro afty. Výplachy bylinnou ústní vodou v rámci prevence značně omezují tvorbu zubního plaku i kamene a redukují kazivost chrupu. Zase se s chutí zakousnout třeba do šťavnatého jablka přece za trochu snahy a námahy stojí.

dr landa 3

Další informace najdete zde.

O co hrajeme?

Pět z vás vyhraje balíček Bylinných vod Dr. Landy. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Správnou odpověď najdete zde.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Martina Z., Žacléř Viktorie Z., Třebíč Eva N., Šťáhlavy Jitka H., Praha Miroslava Š., Liberec