Soutěž: Užijte si Karlovy Vary!

Soutěže 6. května 2016

Město Karlovy Vary bylo založeno ve 14. století Karlem IV. Podle pověsti je nechal císař vystavět záhy po náhodném objevení termálních pramenů jeho loveckou družinou. Lázně se těšily přízni mnoha šlechtických rodů i bohatých měšťanů už v 16. století.

Většina architektonických památek pochází z 18. a 19. století, kdy město zažívalo „období hojnosti“. V letošním roce slaví Karlovy Vary 700. výročí narození Otce vlasti a koná se zde mnoho zajímavých akcí. Jedna z nejvýznamnějších je Zahájení lázeňské sezony. Program startuje již v pátek 6. května. Během dvou dnů budou mít návštěvníci možnost navštívit nesčetné množství koncertů, napít se z léčivých pramenů nebo ochutnat speciality v rámci gurmánského festivalu. Více na 700.KarlovyVary.cz

Muzeum Moser

Navštivte muzeum sklárny Moser v Karlových Varech, jehož expozice v moderním interiéru nabízí poutavou prohlídku mapující více než 155 let historie sklárny, která představuje nejstarší sklářskou tvorbu až po současné kolekce.

O co hrajeme?

Dva z vás získají čtyři vstupenky na návštěvu sklárny Moser. Vyhrává 250. a 500. správná odpověď.

Další tři soutěžící získají každý čtyři vstupenky na exkurzi do podzemí vřídelní kolonády. Vyhrává 75., 150. a 225. správná odpověď.

Všechny vstupenky platí do 31. prosince 2016.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Vstupenky na návštěvu sklárny Moser:

Pavlína K., Litovel
Josef B.

Vstupenky Vřídelní kolonáda:

Eva O., Žatec
Jiřina M., Ruda nad Moravou Verča B., Ústí nad Labem