Získejte dvě vstupenky na představení Romeo a Julie

Romeo a julie soutez
Saša Rašilov a Tereza Voříšková, Romeo a Julie, foto: Viktor Kronbauer © AGENTURA SCHOK
Soutěže 20. června 2016

Večer se chystá velká párty u Kapuletů, kterou teď žije celá Verona. Noc je plná očekávání a stačí jediný pohled, aby se změnil osud Tybalta, Merkucia, Vavřince, Parida, Chůvy, Monteků a Kapuletů, Romea a Julie. Stačí jen jeden pohled, jedna noc…

Na programu letošních Letních shakespearovských slavností je i divácky velmi oblíbená inscenace Romeo a Julie v nastudování pánů Martina Kukučky a Lukáše Trpišovského (SKUTR). . V hlavních rolích excelují Tereza Voříšková, Jan Sklenář, Naďa Konvalinková, Saša Rašilov, Lenka Krobotová, Jiří Vyorálek, Dana Batulková a další. Tato milostná tragédie se hraje v malebném prostředí Letní scény Hudební a taneční fakulty AMU v Lichtenštejnském paláci na Malostranském náměstí od 2. srpna.  Letní shakespearovské slavnosti, jejichž generálním partnerem je skupina PPF, proběhnou od 28. června do 3. září. Vstupenky na pražská představení jsou v prodeji na www.shakespeare.cz  a v síti Ticketportal. Představení začínají obvykle ve 20:30. Více informací naleznete na www.shakespeare.cz.

O co hrajeme:

Tři z vás získají dvě vstupenky na Shakespearovské slavnosti na inscenaci Romeo a Julie. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Tereza B., Brandýs nad Labem Karel P.,
Lucie H., Litovel