Pohlaďte své tělo levandulí od firmy Sportique: kosmetikou čistou, přírodní a účinnou

Soutěže 27. června 2016

Kůže je naším největším orgánem. Je tedy v pravém smyslu tím, co z nás lidé vidí jako první. Abychom se cítili „ve své kůži“, abychom se v ní cítili krásní a zdraví, musíme jí poskytnout šetrnou sílu účinných přírodních látek zdokonalených člověkem pro maximálně blahodárný účinek.

Dotek přírody, který kůži dávají výrobky Sportique, je efektivní, nenásilný a šetrný – stejně jako životní styl, který firma vyznává. Při vývoji svých receptur spojuje cenné zkušenosti našich předků s nejnovějšími poznatky moderní vědy. Produkty jsou vytvořené z nejčistších zdrojů, bez nezdravých syntetických surovin. Vyznačují se pečlivě voleným a vyváženým složením obsahu, jakostí a čistotou... blízkostí k přírodě.

Blahodárné účinky

A co má k přírodě blíž než vůně levandule – krásná, uklidňující, evokující. Oblíbená v mnoha civilizacích, je opěvována v mnoha písních i básních. Levandulová vůně je také nejběžnějším prostředkem aromaterapie – protože její pozitivní vliv na psychiku je prokázán. Používá se k potlačení projevů úzkosti, deprese, nespavosti, bolení hlavy, vypadávání vlasů, bolení zubů, akné, nevolnosti a mnoha dalších neduhů. Výrobky Sportique obsahují esenciální olej z levandule v té nejčistší formě.

Snad každá žena by si přála krásné, hebké a zdravé ruce - je to přeci její vizitka. Péče o ně ale není jednoduchá a vyžaduje trpělivost a dlouhodobý zájem, stejně jako volbu správných, nejlépe přírodních produktů. Rozmazlete své ruce Krémem na ruce a nehty s 25 procenty bambuckého másla, který vyživuje, regeneruje a zvyšuje pružnost i vláčnost pokožky. Ideální poměr bambuckého másla v kombinaci s ostatními rostlinnými oleji vaše ruce ošetří a udrží pokožku vláčnou a jemnou. Krém je výživnější a tužší, ale zároveň se rychle vstřebá. Výtažky z bylin s antimikrobiálními účinky (rozmarýn, neem, arnica, kopřiva), allantoin, vitamín C a přírodní alpha tocopherol zase urychlují regeneraci kůže. Levandulový olej pak osvěžuje příjemnou vůní. Dopřejte si pozitiva této luxusní kombinace a udělejte ze svých rukou skutečně krásnou vizitku.

sportique levandule orez

Levandulová vůně přírodního deodorantu bez škodlivé chemie vás udrží svěží. Pocení je přirozená záležitost, odvádí z těla toxické látky. Sportique Body deodorant šetrným způsobem zabraňuje vzniku tělesného pachu a mírní nadměrné pocení. Přirozenou cestou osvěžuje pokožku díky obsahu antibakteriálních esenciálních olejů. Vaši nejcitlivější pokožku navíc ošetřuje směs bylin a přírodní glycerin. Účinná deo přísada pohlcuje tělesný pach a poskytuje dlouhodobý pocit svěžesti. Deodorant nedráždí podpaží ani nešpiní oblečení. A co je důležité – neobsahuje škodlivý Hydroxychlorid hlinitý, který se nachází ve většině deodorantů či antiperspirantů.

Do třetice všeho levandulového dodá jemné tělové mýdlo Sportique každodenní péči a hygienu celému tělu. Blahodárný výtažek z mořských řas v kombinaci s aloe vera pokožku hydratují a zklidňují. Poskytují jí tak přírodní pohlazení, které jí pěstí a dodává energii. V souladu s filosofií firmy tělové mýdlo neobsahuje žádné dráždivé tenzidy, jako potenciálně karcinogenní Laurethsulfát sodný (SLES). Na rozdíl od mnoha běžných tělových mýdel neobsahuje ani často škodlivé živočišné tuky nebo ropné produkty. Vaši pokožku tudíž nevysušuje a nenarušuje přirozené pH kožního filmu. Můžete jej bez obav použít i na citlivou pokožku, obličej či vlasy.

O co hrajeme?

Tři z vás získají balíček, které obsahuje produkty funkční přírodní kosmetiky – krém na ruce s bambuckým máslem, přírodní deodorant a přírodní tekuté mýdlo. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Alena P., Hulín Dagmar S., Morkovice-Slížany Zuzana P., Praha 3