Pikantní novinka přímo od Présidenta!

Soutěže 21. července 2016

Grilovací sezona už pomaličku začíná a my si konečně po náročném pracovním dni můžeme užít chvilku klidu na čerstvém vzduchu ve společnosti těch nejbližších. Fantazii se při grilování meze nekladou, vyzkoušejte proto lehce pálivý sýr Président Na Gril Pikantní koření a zpestřete si obyčejné odpoledne výjimečnou kombinací chutí, které tento sýr nabízí.

Patříte-li mezi milovníky camembertu v klasické podobě, vězte, že si ho rychle oblíbíte i jako grilovaný. Díky tepelnému zpracování změní svoji konzistenci a mění se do krémové struktury, kterou udržuje celistvá kůrka. Novinka Président Na Gril Pikantní koření vás navíc překvapí i kousky zeleného pepře, které jsou uvnitř sýru. Na rozdíl od bílého či černého je zelený pepř jemnější a aromatičtější. A přesně takový je i camembert Président Na Gril Pikantní koření.

presidente chilli
foto:

Balení sýru Président Na Gril Pikantní koření v sobě skrývá dva camemberty protkané kousky zeleného pepře a sáček se směsí pikantního koření. Ta v sobě ukrývá ingredience, které sýru dodávají příjemnou vůni a lahodnou jemně pikantní chuť. V sáčku najdete koriandr, česnek, kajenský pepř a pálivou papriku. Tato originální kombinace vám poskytne opravdu nevšední gurmánský zážitek i během těch nejvšednějších dní. Vyzkoušet můžete i další dvě varianty: Président Na Gril Farmářské bylinky a Président Na Gril Provensálské koření.

presidente tri druhy
foto:

Sýry Président Na Gril si zamilujete také pro jejich snadnou přípravu. Obsah sáčku s kořením stačí jen smíchat se 2 -3 polévkovými lžícemi oleje, ve vzniklé směsi obalit sýry, zabalit do alobalu a grilovat zhruba 5 minut z každé strany.

O co hrajeme?

Tři z vás získají dřevěný mlýnek na bylinky. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Olga W., Hlučín-Bobrovníky Dominika T., Křižanovice Hana B., Velešín