Vyhrajte tekuté zlato a hýčkejte svou pokožku arganovou péčí kosmetiky Sportique

Soutěže 1. srpna 2016

Tekuté zlato. Tak bývá nazýván vzácný rostlinný olej z plodů argánie, která roste pouze v omezené oblasti afrických polopouští. Je považován za jeden z nejcennějších a nejdražších olejů a zpracovává se pouze ručně - tradičními postupy.

Tento berberský poklad je posledním zázrakem přírodní kosmetiky. Proč? Protože je klíčem k pokožce, která se účinně brání stárnutí. Protože má prokazatelný vliv na širokou škálu kožních neduhů od akné až po vrásky a skvělé vlastnosti prokazuje i v péči o vlasy. Lidé, kteří používají přírodní kosmetiku, aby se vyhnuli škodlivému působení chemických látek kosmetiky tradiční arganový olej dobře znají. To proto, že s ním vymění několik přípravků za jeden přírodní produkt. Multifunkční argan regeneruje, hydratuje, vyživuje a zvláčňuje. Je vhodný i pro pokožku namáhanou, stárnoucí či jakkoli přecitlivělou. Prokazatelně funguje i na strie, poškozené nehty, pomáhá při popraskání či podráždění kůže. Také se skvěle hodí k ošetření všech druhů vlasů. Potlačuje lámavost, navrací vlasům lesk a vitalitu, usnadňuje jejich úpravu. Používá se i jako noční krém, balzám na rty či nehtová lůžka. Využijete jej proti projevům akné, ucpaných pórů, vrásek, k hojení ranek.

Péče v nejčistší formě

Dotek přírody, který kůži dávají výrobky Sportique, je efektivní, nenásilný a šetrný - stejně jako životní styl, který firma vyznává. Při vývoji svých receptur spojuje cenné zkušenosti našich předků s nejnovějšími poznatky moderní vědy. Arganový olej od Sportique je nejčistší formou Argania Spinosa Kernel Oil. Jak arganové máslo tak arganový olej se dostávají hluboko do pokožky, kterou skvěle vyživuje a hydratuje. Olej i máslo se dobře aplikuje do vlasů, takže většinou spíš záleží, k čemu, jak a kdy chcete arganové produkty využít. Arganový olej má velmi jemnou konzistenci a zároveň neucpává póry tak jako většina olejů - to z něj činí ideálního pomocníka při pěstění pleti. Používat arganové máslo si pak nezadá ani s tím nejluxusnějším kosmetickým šlechtěním: je to opravdový požitek.

Pro citlivou pokožku

Vůně krému a másla se lehce liší – zatímco máslo má opravdu lehkou, jemně chladivou vůni, olej pak trošku přírodní oříškovou, ale opět velmi nepatrnou (Sportique používá čistou „pure“ formu 100% arganového oleje). Jakoby z ní sálala energie subtropického pásu. Nespornou výhodou, a také jedním ze základů ohromné popularity čistého arganového másla i oleje je, že se dokonale hodí pro velmi citlivou pokožku. Máslo i olej jsou totiž bohaté na tokoferoly, karoten, esenciální mastné kyseliny a vitamíny A, E, F. Tato unikátní kombinace také chrání kůži před nepříznivými vlivy životního prostředí a omezuje degradaci buněk působením volných radikálů a UV záření.

Marocké zlato

Ve stylové dárkové kazetě na vás čekají dva opravdové skvosty z pravého marockého zlata. Dopřejte své pokožce přirozené a šetrné ochrany stoprocentně přírodního čistého arganového másla, krabičku toho nejčistšího doteku přírody, jehož pozitivní účinky na celou řadu kožních neduhů jsou dlouhodobě vědecky prokazovány. Arganové máslo se výtečně hodí k ošetření všech druhů vlasů a potlačuje jejich lámavost, navrací jim lesk a vitalitu a celkově usnadňuje jejich úpravu.

argan sportique

V dárkové kazetě získáte také lahvičku čistého arganového oleje, který dokonale doplní svého bratříčka. Arganový olej je tak výživný a bohatý, že jej stačí nanášet velmi malé množství, určitě tedy oceníte ekonomickou lahvičku s roll-on aplikátorem, který vám umožní hygienicky nanášet olej na potřebná místa a zároveň zbytečně neplýtvat.

O co hrajeme?

Tři z vás získají balíček, které obsahuje přípravky s arganovým olejem. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Josef N., Hříměždice Pavla V., Praha 4 Šárka M., Jablonec nad Nisou