Soutěžte s námi a vyhrajte domácího pomocníka jedinečného designu

Soutěže 22. srpna 2016

Oslavte s anglickou společností Morphy Richards její osmdesátileté působení na trhu a seznamte se s výrobky inovačního designu.

Společnost Morphy Richards založili v Anglii v roce 1936 Donald Morphy a Charles Richards. Tato značka s bohatou historií i portfoliem svých domácích malých elektrospotřebičů je zárukou nejvyšších výrobních standardů a inovačního designu. Nejvíce je známá ve své domovině, ale postupně si získala srdce spotřebitelů prakticky na celém světě.

Morphy Richards disponuje několika řadami výrobků a jednou z nich je edice Redefine. Ta je jedinečná svým designem v kombinaci s kvalitním tvrzeným sklem.

redefine toastovac
foto:

Redefine topinkovač udělá z přípravy snídaně, svačiny či lehké večeře opravdový zážitek. Díky speciálnímu sklu můžete sledovat celý průběh opékání toastu. Je vybaven digitálním termostatem, podsvětlenými ovládacími prvky i odpočtem opékání a motorizovaným zasouváním a vysouváním. Šíře štěrbin pro topinky je variabilní a tak již není třeba kontrolovat tloušťku chleba.

redefine konvice
foto:

Vizuální zážitek nabízí také průhledná Redefine rychlovarná skleněná konvice. Ta je vyrobena z tvrzeného skla Duran Schott TM a ve svém dně má zabudované LED diody, které prosvětlují vařící se vodu. Ergonomicky tvarovaná rukojeť zajišťuje pohodlnou a bezpečnou manipulaci. Zároveň disponuje skrytou výlevkou a kovovým filtrem, který zachycuje vodní kámen.

redefine zehlicka
foto:

Redefine skleněná žehlička Vapour je jedinečným domácím pomocníkem při žehlení. Vyniká patentovanou technologií skleněné žehlící plochy ThermoGlass a rozprašovanou mlhou Vapocare. Žehlení je tak vůči oděvu mnohem šetrnější, jednodušší a rychlejší. Díky tomu, že zásobník na vodu je umístěn v držáku, není žehlička ani příliš těžká a navíc se v ní neusazuje vodní kámen, což je podpořeno i vestavěným vodním filtrem. Tato tichá žehlička spotřebuje o 75% méně energie a až 80% méně vody. A nebyla by to řada Redefine, kdyby i žehlička nebyla doplněna o LED osvětlení.

redefine davkovac vody
foto:

V případě že disponujete větší kuchyní, můžete ji dovybavit Redefine rychlovarným dávkovačem vody. Díky voliči objemu v něm uvaříte zamýšlené množství vody a zároveň si zvolíte, na jakou teplotu ji chcete ohřát. Díky filtraci Brita Maxtra TM eliminuje dávkovač vody škodlivé látky a zlepšuje tak chuť nápojů.

O co hrajeme?

Dva z vás získají rychlovarnou konvici z řady Prism v barvě černé a bílé v hodnotě 2 399 Kč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na českých facebookových stránkách značky.

redefine vyhra bila
foto:

redefine vyhra cerna
foto:

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Jitka H., Praha 3–Žižkov Hana V., Praha 8