Léčba květy, aneb jak mohou okvětní lístky prospět vašemu zdraví

Soutěže 10. září 2016

Víte, proč si pořizujeme květiny v obchodech, trháme právě rozkvetlé luční kvítky a po zimě se nemůžeme dočkat té úplně první květiny? Protože pobyt v přírodě a navíc na čerstvém vzduchu mezi květinami osvěží a dodá energii i dobrou náladu. Vyhrajte energii ve formě parfému a roll-onu od BIO-bachovek.

Existuje 38 květů, z nichž lze správným zpracováním získat vonné esence, které pak našemu tělu dodají harmonii a psychické i fyzické zdraví. Každému, jak potřebuje. Bachovy květové esence fungují na principu doplnění chybějícího, vyrovnání tlaků a nalezení rovnováhy a harmonie. Tyto esence pak pomáhají bojovat s nejrůznějšími psychickými potížemi, a protože problém je třeba řešit od jeho podstaty – zevnitř, je přesně takové i jejich užívání. Jednoduše je jen kápneme do nápoje a vypijeme. Obavu nemusí mít ani řidiči, protože minimální množství alkoholu ihned vyprchá, zvláště pak v teplém nápoji.

To, že příroda v určitém smyslu odpovídá lidské duši, věděl už v minulém století doktor Edward Bach. Stal se totiž prvním, kdo zjistil, že v rostlinách se skrývají vibrace, které odpovídají vibracím lidské duše a jejím pocitům a emocím, a tedy, že použití správných rostlin dokáže navodit ztracenou rovnováhu a klid. Jeho zkoumání přírody následně přineslo objev 38 květových esencí, které dokážou dostat psychiku do rovnováhy a tím přispějí i k celkovému zdraví.

Roll–on Energie

Praktický roll-on Energie oceníte zejména v období přepracovanosti a únavy. Ideální je používat jej v okamžicích pocitu únavy nebo přechodného stavu únavy, ale také při změnách počasí. V případě potřeby roll-on aplikujte na zápěstí, spánky nebo okraje rtů. Díky svému praktickému balení se vždy vejde do jakékoli kabelky nebo kosmetické taštičky. V roll-onu Energie jsou obsaženy Bachovy esence z květů zeměžluče obecné, habru obecného, dubu lesního, růže šípkové a olivovníku evropského. Tyto esence jsou ještě doplněny esenciálními oleji z grapefruitu, skořice eukalyptu, vavřínu a smrku černého. Roll-on tak díky svému složení celkově dodává potřebnou energii, povzbuzuje i navrací jiskru do života.

biobachovky roll on
foto:

Aura parfém ENERGIE

Aura parfém Energie vás zahalí do voňavé mlhy a jemným působením pomůže znovuobnovit energii, elán a chuť do života. Díky Bachovým květovým bio esencím obnovuje vnitřní sebedůvěru a schopnost navazovat komunikaci, odstraňuje vnitřní napětí, obavy, nechuť do práce či povinností, pomáhá poznat potřebu odpočinku, navodí vnitřní radost a navrací psychickou a fyzickou energii.

biobachovky parfem
foto:

O co hrajeme?

Pět z vás získá balíček produktů BIO-Bachovky – Aura parfém Energie a roll-on Energie. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Olga F., Kamenice nad Lipou Jitka L., Týnec u Břeclavi Lucie H., Valašské Meziříčí Michal K., Dolní Kounice Václav F., Kaplice