Soutěž: dm značka Denmit je s námi již pětadvacet let! Vyhrajte její produkty

Soutěže 1. září 2015

Společnost dm letos s oslavami nekončí. V září totiž slaví dm značka Denkmit neuvěřitelné čtvrtstoletí. Díky dm značce Denkmit je úklid snadnější, naše domácnost voňavější, okna blyštivějšími a podlaha čistší. Denkmit nabízí pestrou škálu produktů určených na praní, úklid, čištění či žehlení. Každý z nich je originální a jedinečný, přesto mají všichni něco společného – je jimi beze sporu vysoká kvalita, nízká cena a úcta k přírodě. A nejen proto, nebo možná právě proto, zákazníci Denkmit milují.

Na počátku historie Denkmit stál jediný produkt: univerzální čisticí prostředek. Dnes nabízí značka Denkmit ucelenou řadu pracích, úklidových a čisticích produktů. Komplexní produktová paleta orientovaná na potřeby zákazníků počínaje prostředky na praní, mytí nádobí přes čističe až po osvěžovače vzduchu se průběžně vyvíjí a přináší tak stále inovativní produkty.

Šetrný k přírodě, ohleduplný k dětem

Pokud je to jen trochu možné, používá Denkmit ve svých výrobcích speciální látku Bitrex. To ocení zejména rodiny s malými dětmi. Bitrex totiž po případném vložení do úst vyvolává v ústech nepříjemně hořkou chuť, takže dětem znemožní polknutí a donutí je k okamžitému vyplivnutí. Látka Bitrex je samozřejmě sama o sobě vůči lidskému zdraví neškodná.

Denkmit osvěžovač vzduchu

dm značka Denkmit dále nabízí produkty, které byly vyrobeny s maximální ohleduplností vůči přírodě. Takovou alternativou je řada Denkmit nature. Používáním výrobků této řady projevuje každý zákazník úctu k přírodě a zájem o šetrný přístup k ní. Zákazníci mohou u řady Denkmit nature vybírat z celkem pěti produktů: přípravek na nádobí, tablety do myčky, WC čisticí gel, mýdlový čistič na podlahy a tekutý univerzální prací prostředek.

Značka Denkmit slaví 25 let na trhu.

U příležitosti letošního 25letého výročí dm značky Denkmit si dm pro své zákazníky připravila slavnostní dárkové balení. Zákazníci se mohou těšit na jubilejní Denkmit tekutý prací prostředek, prostředek na mytí nádobí, voňavé polštářky do prádla, box na prací prášek či osvěžovač vzduchu na WC. Připravená jsou také oblíbená přeplňovaná balení a promopacky vybraných produktů, ke kterým patří např. Denkmit tablety do myčky MP Revolution či Denkmit voňavý mini spray na WC Svěží chvíle.

SOUTĚŽ

Chcete vyhrát některý z výrobků limitované edice Denkmit? Odpovězte správně na naši otázku a vyhrajte jeden z deseti jubilejních balíčků dm značky Denkmit!

Nápovědu naleznete ZDE a nebo na www.dm-drogeriemarkt.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Agáta Č., Praha; Eva M., Ostrava; Jan W., Hlučín; Anna Š., Hodonín; Blanka K., Rychnov nad Kněžnou; Lubomír Š., Jirkov; Anna V., Opava; Veronika B., Ústí nad Labem; Jindřich L., Rychnov nad Kněžnou; Markéta G., Čečelice