Čím potěšit svého miláčka

Tipy a návody 5. února 2013

Máte doma muže svých snů a chcete mu udělat radost? Překvapil vás v nedávné době a vy si přejete mu nadílku oplatit?

Nápad internetem nenahradíš

To, že se internet stal naprosto nepostradatelným, není pro moderní ženu novinkou. Slevové servery a generátory mohou usnadnit práci i ušetřit spoustu času, ale jestli nechcete hodiny bezradně bloumat po síti, je potřeba mít nějaký nápad.

Dárky pro muže musí mít alespoň jeden z následujících atributů: vtip, musí být jedlé a chutné a měly by být neobvyklé, pokud jde o textil, nesmí se v něm muž stydět chodit do práce – tedy žádné svetry s jelenem!

foto
jídlo

Láska prochází žaludkem

U laskomin není výběr taková věda, jen musíte pečlivě pozorovat, jaké chuti váš nejmilejší holduje. A nebojte se být originální. Cpe se sladkým horem dolem? Místo kila čokolády s nugátem zakupte čokoládovou masáž. Může se utlouci po uzeninách? Vypravte se pro sušenou šunku v celku. Až si půjde obden do komory nebo do lednice naškrábat trochu pršutu, bude vás velebit do nebes, to je investice, která se vyplácí, dámy.

Jinou dimenzí spojující dobré jídlo a neobvyklý zážitek může být návštěva vyhlášené restaurace. Tento dárek pro potěšení má spoustu pozitiv – kvalitní jídlo bez námahy, nové obzory v gastronomii a užijete si oba. Je však třeba pečlivě vybírat nejen podle kvality podniku, ale také podle nátury obdarovaného. Pro jednoho může být návštěva pětihvězdičkové restaurace zážitek na celý život, pro druhého jen stres z přemíry číšníků a zbytečná snobárna.

Dárkem může být i pohyb

Pokud máte pocit, že váš nejbližší vše, po čem touží, již obdržel nebo s neurčitostí sobě vlastní nedokáže specifikovat svoje tajná přání, chytrou alternativou mohou být dárky ve formě zážitků. Alpy jsou hned za naší jihozápadní hranicí a zimní zájezd nemusí být pouze lyžovačka. Kombinace krásných výhledů, svěžího vzduchu, velkých schnitzelů, místního piva a všudypřítomného wellness zázemí určitě potěší i nejzarytějšího odpůrce bílé stopy a upravených sjezdovek.

Ať už váš milý holduje dobrému jídlu, či rád cestuje, využijte k nákupu dárků možnosti nákupu se slevou, ušetříte, a přesto budete mít kvalitní gastronomický či cestovatelský zážitek.

hory