Pojďte s námi do ZOO

Tipy a návody 18. května 2017

Zveme vás na dobrodružné odpoledne s časopisem National Geographic.

Kdy? 21. května od 12 hodin Kde? V ZOO Dvůr Králové Jak? Vstup s časopisem National Geographic zdarma

Říkáte si, co budete třetí květnovou neděli dělat? Už nic nevymýšlejte a vezměte celou rodinu do ZOO Dvůr Králové. Každá osoba, která si přinese časopis National Geographic, bude mít vstup do ZOO 21. května po 12 hodině zdarma. S časopisem získáte na pokladně i slevu 50% na vyjížďku Afrika truckem.

A to není všechno. Redakce National Geographicu pro vás připravila zajímavý program. Kromě setkání s šéfredaktorem české edice se můžete těšit na přednášky, jízdu na safari, soutěž a malou soutěž pro děti.

Program 12:00 – přivítání šéfredaktorem National Geographic Česko Tomášem Turečkem 12:45 – losování vítězů vyjížďky na safari s šéfredaktorem 13:00 - vyjížďka po safari redakčním landroverem s šéfredaktorem 14:00 – přednáška Hynka Adámka: Tsamajové – etiopští pastevci na křižovatce (v galerii Tengenenge) 14:30 - losování vítězů vyjížďku na safari s šéfredaktorem 14:45 - vyjížďka po safari s redakčním landroverem 15:30 – přednáška Hynka Adámka: Dnešní Afika Emila Holuba (v galerii Tengenenge) 16:00 – losování vítězů na safari s šéfredaktorem 16:15 – poslední vyjížďka po safari redakčním landroverem s šéfredaktorem Soutěže pro malé cestovatele po celou dobu akce.

Přijďte za námi do ZOO. Těšíme se na setkání. Redakce časopisu National Geographic.

Pojďte s námi do ZOO