Kurzy vaření s Gurmetem

Články Komerční sdělení 19. října 2016

S lektorem Chefparade se naučíte nejen chutně připravit hovězí maso, ale také se v něm lépe vyznat.

Speciality z hovězího masa

Netroufáte si na steaky, rostbíf nebo roštěnou? Díky našemu kurzu jejich přípravu doma hravě zvládnete!

Lektor: Ondřej Vykusa

Téma: Rostbíf, roštěná, steaky...

Šéfkuchař Chefparade vás na tomto kurzu naučí, jak připravovat (nejen) toto menu:

• Rostbíf s kaparovým dipem • Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou • Rib eye steak s olivovo-rajčatovou omáčkou • Hovězí à la Dijon

Kde: Chefparade Holešovice, areál Holešovické tržnice, budova č. 36, Bubenské nábř. 306/13.

Spoustu surovin na přípravu (i exotických) kuchyní seženete na chefshop.cz.