Čtenářský klub

Redakce Vlasty pro vás vybírá ty nejlepší tipy na čtení. Tentokrát jsme pro vás připravili knižní lahůdky z nakladatelství Kosmas.

kockam chutna kaviar

František Pon: Kočkám chutná kaviár

Kuchařka pro lidi a jejich kočky a něco navíc, tak by mohl znít podtitul knihy Kočkám chutná kaviár autorů Jitky Baliharové a Oldřicha Přibíka, kteří společně malují a píší pod pseudonymem František PON. Jde o obnovené a zásadně přepracované vydání původně druhé „kočičí“ knihy obou autorů.

Doplňují ji typické ilustrace a publikace volně navazuje na jejich předchozí úspěšné knihy Kočky to vědí líp, Kočky mluví ze spaní a Kočky nájem neplatí. Tentokrát však jde především o jídlo, vaření a všechno, co s tím souvisí. Autoři vás znovu zavedou do malé jihočeské vísky Poněšice, kde žijí se svými kočkami, a kromě toho, že nahlédnete do jejich soukromí, najdete ve vyprávění plném humoru vedle lidských receptů i recepty ryze kočičí.

František Pon: Kočkám chutná kaviár

Koupit

V týdnu od 2. do 8. prosince 2015 můžete uplatnit v rámci Čtenářského klubu Vlasty slevu 20%. Stačí, když při nákupu vyplníte slevový kód vlasta20.