Čtenářský klub

Redakce Vlasty pro vás vybírá ty nejlepší tipy na čtení. Tentokrát jsme pro vás připravili knižní lahůdky z nakladatelství Kosmas.

podfuk s diamanty

Peter Mayle: Podfuk s diamanty

Bonviván, světák, labužník a příležitostný detektiv Sam Lewitt se opět vrací z Los Angeles do kouzelné a sluncem zalité Provence. Když jedné dámě z místní společenské smetánky náhle zmizí diamanty, Elena, Samova partnerka jak v lásce, tak v řešení zapeklitých situací, přiletí prošetřit událost pro pojišťovnu, pro kterou pracuje.

Tato krádež je však jen tou poslední v sérii zdánlivě vzájemně nesouvisejících, avšak čím dále tím více odvážných loupeží. Elena se do vyšetřování pustí ráda, protože jí to umožní nejen setkat se opět se starými přáteli, ale zejména se Samem. Spolu pak postupně zjistí, že ty odvážné a „dokonalé“ loupeže mají společného jmenovatele. Čím více podrobností odkrývají, tím jasněji si uvědomují, jak nebezpečné může být odhalit plnou pravdu... Mezitím však je třeba přebudovat jeden starý dům, dělit se o láhve rosé a vychutnávat plody provensálského léta.

Peter Mayle: Podfuk s diamanty

Koupit

Od 20. do 26. července 2016 můžete uplatnit v rámci Čtenářského klubu Vlasty slevu 20%. Stačí, když při nákupu vyplníte slevový kód vlasta20.