Podlaha nablýskaná jako zrcadlo

Domácnost Komerční sdělení 3. dubna 2017

Snem každé správné hospodyňky je mít doma stále krásně uklizeno. Bohužel docílení tohoto stavu je mnohdy dost náročné. Naštěstí jsou dnes k dostání nejrůznější pomocníci, s jejichž pomocí značně ušetříte čas i energii. Ideální pomoc přináší rotační mop Easy Wring and Clean TURBO od značky Vileda, díky kterému se mytí podlahy stane hračkou.

vileda
zdroj: Archiv firem
Třásňový rotační mop od Viledy prošel moha inovacemi, aby se stal ještě lepším pomocníkem v domácnosti. Jedinečná hlavice mopu nyní kombinuje dva druhy třásní. Bílé třásně ze 100% mikrovlákna zaručují snadný úklid a skvělou absorpční schopnost. Červené třásně jsou zase vyrobené ze speciálního abrazivního materiálu, který dokonale vyčistí i tu nejodolnější špínu bez sebemenšího poškrábání podlahy. Mycí návlek můžete prát v pračce až na 60°C a nebo jej snadno vyměnit za nový. Trojúhelníkový tvar nástavce navíc zajistí snadný úklid v rozích a teleskopická tyč se díky volitelné délce přizpůsobí každé hospodyňce.

Zdokonalení se dočkala i konstrukce kbelíku Easy Wring and Clean TURBO, který je nově pro lepší stabilitu a snazší manipulaci vybaven podélnou rukojetí. Pro pohodlnější a intuitivní vyprazdňování je také vylepšen o čelní otvor. Velkou výhodou při přenášení v domácnosti je i jeho snížená hmotnost.

Tím výhody nového rotačního mopu od Viledy nekončí. Díky vysoce praktickému pedálu vám odpadne námaha při ždímání. Stačí jednoduše sešlápnout a Easy Wring and Clean TURBO vyždímá mop do poslední kapky za vás. Díky tomu je vhodný také pro seniory, kterým již pohyb přece jen dělá problémy. Chytrý tvar ždímače navíc zabrání vyšplouchnutí vody mimo kýbl. Nemusíte se tak obávat kaluží všude kolem.

Mop Easy Wring and Clean TURBO je vhodný na všechny typy tvrdých podlah a k dostání je v běžných sítích hypermarketů/hobby marketů za 949 Kč.

Více informací najdete na www.vileda.cz