Pro efektivní úklid

Domácnost 9. října 2017

I pevné podlahy vyžadují důkladnou péči, aby se na nich neusazovaly bakterie, prach a zaschlé nečistoty. Při pravidelném opakování navíc vytírání nezabere tolik času. Vrhněte se na podlahy s inovovaným mopem Ultramax, odborníkem na efektivní úklid. Nejen, že práci ještě více urychlí, při jeho použití se také vyhnete nehygienickému máčení rukou ve špinavé vodě.

Mop Vileda Ultramax prošel mnoha vylepšeními. Nejviditelnější změnou je zdokonalený ždímací koš, díky kterému je vsunutí mopu do ždímače ještě jednodušší. Vaše ruce to ocení asi nejvíce, protože se k špinavé vodě nebudou muset ani přiblížit, takže zůstanou suché a čisté. Koš je navíc zdokonalen o novou technologii ždímání power press. Nový unikátní systém lamel snižuje námahu až o 30 % a umožňuje vyždímat mop maximálně efektivně. Ultramax je proto vhodný na všechny typy tvrdých povrchů, použít ho můžete například i na citlivé parkety.

Vileda

Zásadního vylepšení se dočkala i samotná hlavice mopu, která je nově tvořena ze dvou druhů vláken. Mikroaktivní vlákna pohltí a setřou mastnotu a šmouhy, abrazivní část zase účinně odstraňuje i zaschlé nečistoty. Textilní hlavice díky tomu lehce absorbuje vodu a zanechává po sobě suchý a ošetřený povrch. Lze ji jednoduše vyprat v pračce a opakovaně použít. Výhodou tohoto mopu je také přizpůsobitelná délka teleskopické tyče pro ideální držení. Bez ohýbání, trápení s nasáklým hadrem, bolestí zad a zmáčených rukou se použitím inovovaného mopu Vileda Ultramax dočkáte okamžitého výsledku.

Ultramax mop zakoupíte v běžných sítích hypermarketů/hobby marketů za cenu od 499 Kč a Ultramax kýbl se ždímacím košem zakoupíte od 249 Kč.

Více informací na www.vileda.cz