5 zásad pro letní líčení

Krása Komerční sdělení 17. srpna 2012

Že se teploty daly na šplh, neznamená, že rezignujete na upravený vzhled. Se správnými pomocníky a naším postupem budete i v letních parnech dokonalá.

líčení Fleur de Santé 2

líčení Fleur de Santé 5

1. Začněte dobrým základem

Po nanesení hydratačního krému použijte bezbarvou bázi. Teprve poté lehký make-up. Báze vaši pleť zjemní a prodlouží životnost líčení.

2. Odlehčete make-up

Vyměňte klasický make-up za lehký tónovací hydratační krém. Ten pleť tolik nezatíží - je totiž mnohem lehčí a nevytváří neprodyšnou masku. Nakonec líčení zafixujte pudrem. Použijte ho především v oblasti „T-zóny“ - čelo, nos a brada.

3. Dejte přednost světlejším barvám

líčení Fleur de Santé 3

Bohaté, výrazné barvy mohou v létě působit příliš těžkopádně. Raději volte lehké, živější a světlejší barvy, vaši tvář krásně prozáří.

4. Dodejte rtům šťávu

Hutné rtěnky v létě klidně vyměňte za chutné ovocné lesky. Doba prázdnin a letních dovolených je pro experimentování s novými odstíny jako stvořená!

líčení Fleur de Santé 7

líčení Fleur de Santé 6

líčení Fleur de Santé 1

líčení Fleur de Santé 4

5. Využijte sílu bronzeru

Správně nanesený bronzer dodá pleti přirozeně opálený vzhled, oči působí zářivějším dojmem a zuby běleji. Aby nalíčení vypadalo přirozeně, nanášejte bronzer pouze na místa, která bývají slunci nejvíce vystavena, tedy na čelo, lícní kosti, bradu a nos. Nezapomeňte ani na krk a ušní lalůčky, obzvláště pokud máte krátké vlasy nebo vyčesaný ohon.

Jak to udělat, aby se vám make-up v teple nerozmazával?

  • Aby nalíčení očí vydrželo co nejdéle, použijte nejprve podkladovou bázi, pak teprve stíny, které následně zafixujete pomocí pudru. Pokud používáte tužku či oční linky, jejich životnost prodloužíte, když přes ně malým štětečkem nanesete tmavý stín. Linka vydrží déle a nebude působit tak tvrdým dojmem.

Foto produktů: Fleur de Santé