Vlasová policie zasahuje!

Krása 9. srpna 2012

Podívejte se s námi známým tvářím na zoubek, tedy vlastně na vlásek. Která celebrita se pyšní oslnivým účesem a která by měla okamžitě změnit kadeřníka?

Některé celebrity si myslí, že vlasy zase až tak důležité nejsou, což dokazují následující fotky. Naštěstí jiné naopak kladou na péči a styling vlasů velký důraz. Posuďte samy, jak jim jejich účesy (ne)sluší:

beth ditto
foto:

Zpěvačka Beth Ditto rozhodně netrpí nízkým sebevědomím. Nahá se nechala nafotit na titulní stranu magazínu NME. I přes své proporce se stala múzou Jean Paul Gaultiera a šla pro něj přehlídku. A barvu vlasů mění jako ponožky.

Oranžový nádech je ale opravdu odpudivý, připomíná paruky klaunů. V kombinaci s výrazným kouřovým líčením očí vypadá Beth jako postava z hororu.

Hodnocení:

0 %

westwood
foto:

Návrhářka Vivienne Westwood šije sice nádherné šaty, které i sama nosí, ale měla by se zamyslet také nad svým účesem. Řadu let se objevuje v zrzavých dlouhých vlasech, ale čím je starší, tím méně jí tento účes sluší. Zrzavá kontrastuje s její mrtvolně bledou tváří, díky čemuž by si Vivienne s klidem mohla zahrát v Addamsově rodině.

Hodnocení:

12 %

tilda swinton
foto:

Herečku Tildu Swinton asi paparazzi načapali, když vstala z postele a šla si koupit čerstvé pečivo k snídani. Účesem hodně připomíná Elvise Presleyho, akorát v ženském a blond provedení. Přitom, kdyby Tilda zvolila studenější odstín blond, vlasy si učesala a nanesla trochu make-upu, vypadala by skvěle.

Hodnocení:

28 %

Jocelyn Wildenstein
foto:

Kdyby tato „policie“ byla o celkovém vzhledu, dostala by kočičí žena Jocelyn Wildenstein za svou plastikami zhyzděnou vizáž – 100 %, ale protože jsme ve vlasové policii, hodnoťme především vlasy. Je vidět, že Jocelyn si vlasy barví delší dobu, protože jsou jako chemlon. Palec nahoru dávám za foukanou, ale barva a kvalita vlasů mě vůbec neoslovila.

Hodnocení:

42 %

liz mccarlon
foto:

Zpěvačka Liz McClarnon má svěží pleť i pěknou postavu, ale ke stylu oblečení, které zvolila, se mi cop nelíbí. Ano, učesat by si ho mohla, pokud by oblékla preppy styl, protože cop jí sluší, ale v případě elegantních žlutých šatů a psaníčka bych volila buď ležérní drdol, nebo rozpuštěné vlasy.

Hodnocení:

60 %

michelle williams
foto:

Michelle Williams krátký sestřih sluší. Barva vlasů koresponduje s odstínem pleti, make-up Michelle zvolila velice jemný, který podtrhuje její přirozenou krásu. Mě ale její účes neurazí ani nenadchne.

Hodnocení:

70 %

simona krainová
foto:

Simona Krainová vypadá vždy skvěle. Tato fotka je sice staršího data, ale Simona má účes stále stejný a stále stejně oslnivý. Střídavě si vlasy sice nechá prodlužovat a zase zkracovat, ale drží se léta už stejné barvy. Blond jí sluší, natočené konce vlasů taky.

Hodnocení:

87 %

eva longoria
foto:

Evu Longoriu téměř nikdy nepřistihnete neupravenou. Kaštanové vlasy s měděnými odlesky jsou lesklé a zářivé, hustou hřívu Eva zkrotila culíkem ovázaným pramenem vlasů. Vypadá jedním slovem úchvatně!

Hodnocení:

100 %