Pro výstřih jako vystřižený

Krása 3. dubna 2013

Možná už máte vybráno, jakým šperkem si ozdobíte výstřih. Ale ještě předtím ho trochu hýčkejte.

Jestli nemáte náladu dekoltu dopřát zvláštní produkty, jen protáhněte péči o obličej přes krk dolů, až k lemu košíčků podprsenky.

Pleťové krémy mu poskytnou ideální péči, protože pleť v dekoltu a na tváři se moc neliší. Potřebuje hydrataci a výživu, ocení ochranu UV filtrů.

Pokud se chystáte dekolt vystavovat, třeba aktuálně v plesových šatech, odlehčete mu od odumřelých kožních buněk. Jemný peeling naneste na navlhčenou pokožku a malými kroužky promasírujte. POZOR! Žádné násilí jako když Popelka drhne podlahu. Jemně, netlačit, nenatahovat. Opláchnout vlažnou vodou, a když to vydržíte, ještě proudem studené.

Zázraky s pomačkaným a unaveným dekoltem dokáže maska. Intenzivní přísun výživných látek funguje jako životabudič. Osvědčila se i silnější vrstva krému, ale proč nevyužít specialistu? A pořádně ho vyždímejte!

Naneste ho bohatě na dekolt, přikryjte igelitem a nahřátým ručníkem na 20 minut. Obvykle se maska vstřebá nebo se zbytky dají do pokožky vmasírovat či setřít jemným papírovým ubrouskem.

Chcete-li si pěkný, pevný dekolt udržovat celoživotně, spolehněte se na kosmetiku přímo určenou pro tyto partie. Obstará všechno za vás.

Zacvičte si a zkrásněte

Výstřih jako vystřižený 2
zdroj: www.thinkstock.cz

  1. Posilovací cviky, které současně zapojují svalstvo zad, ramen a hrudního koše, vylepšují vzhled dekoltu. A nevymlouvejte se, že nemáte čas. Je to pár minut, které si klidně ukradnete třeba při přestávce na oběd. Lahev s minerálkou se najde vždycky.
  2. Postavte se, ruce spojte za zády, propleťte prsty. Paže jsou propnuté, záda rovná, ramena tlačte vzad. Zvedněte paže vzhůru, napočítejte do deseti a povolte. Cvičte 10x.
  3. Do levé ruky vezměte lahev vody, svěste ji podél těla. Nataženou ruku upažujte do strany až do výše ramene, pak zpět. Cvičte 10x a poté opakujte pravou rukou.
  4. Stejný cvik opakujte, ale ruku zvedejte před tělem. Cvičte 20x každou rukou. Ve výšce před prsní kostí si lahev předávejte z pravé ruky do levé a zpět, pohyb na šířku ramen, cvičte celkem 20x.

elektronické předplatné