Nechte se hýčkat: Buďte na svátky odpočatá a krásná

Krása 8. prosince 2015

Chcete potěšit své blízké a obdarovat je chvilkou relaxace, pohody a rozmazlování sebe sama? Využijte možnosti nákupu dárkových voucherů na relaxační, peelingové a další procedury od značky Kerastase, které zakoupíte ve Vlasovém studiu Vavruškovi. Chcete potěšit nejlehčími PROFI fény v různých barvách značky VelectaParamount PARIS nebo si dopřát lázeňský den včetně kosmetiky, manikúry a krásných vlasů? Neváhejte a navštivte nás.

Vlasové studio Vavruškovi nabízí účesy přímo na míru pro ženy, které se nebojí být elegantní a chtějí využít své ženskosti a drží krok s módou na světových molech. Nechte se rozmazlit od mistrů ve své profesi, kteří vám vytvoří společenské, večírkové i svatební účesy.

Přijďte si do studia oddechnout v předvánočním období, kdy myslíte hlavně na dárky pro druhé a potěšte i SEBE chvilkou pohody, krásy, smyslných vůní a relaxačních procedur. Hýčkejte se a přivítejte s námi Ježíška krásná, odpočatá a usměvavá.

Kadeřnická dynastie

Vlasové studio Vavruškovi bylo prvním porevolučním salonem a je "dítětem" největší kadeřnické rodiny v Čechách – kadeřnické profesi se věnuje už čtvrtá generace. Na samém začátku se studio zviditelnilo především v odborném světě – na Mistrovství České republiky, kde Irena Vavrušková ml. získala v roce 1991 1. místo a titul Mistr České republiky. Poté 6 let velmi úspěšně reprezentovala Českou republiku na mnoha světových kolbištích (Kuba, USA, Švýcarsko) a v soutěžích vyhrála řadu cen. U laické veřejnosti zabodovala Petra Vavrušková v celostátní soutěži MISS, když v roce 1990 vyhrála a získala titul MISS Prahy a Čech.

vavruskovi salon

Víc, než jen vlasy

Studio je úspěšným výhercem celorepublikové vědomostní soutěže a nositelem titulu Salon Privilege Kérastase, což garantuje vysoké odborné znalosti v oblasti luxusní péče o vlasy a vlasovou pokožku, vysokou profesionalitu v technice střihů, barvení apod. Hlavní filozofií našeho salonu je komplexní a individuální přístup ke každému zákazníkovi. Při vzdělávání našeho kreativního týmu je kladen velký důraz nejen na technické aspekty. Kadeřničina, to nejsou jen “vlasy”, ale také blízký kontakt s klientem, vášnivá potřeba souznít s ním, působit na něj pozitivně a vytvořit mu takovou image, která by byla zároveň v souladu s jeho duší. Skloubení křehkého nitra zákazníka s dokonale odvedenou profesionální prací, kde výsledkem je úsměv v zrcadle, to je náš cíl.

www.vavruskovi.cz