Tvář jako žádná jiná!

Krása 16. května 2016

Pořízení kompletní sady kvalitních kosmetických prostředků je velice nákladné, protože výroba kyseliny hyaluronové je technologicky velice náročná. Často ji proto v kosmetických prostředcích najdeme jen v nepatrné koncentraci, což výrazně snižuje pozitivní účinky kosmetického prostředku. Proto se vyplatí umět si správně vybrat! Cicatridina kyseliny hyaluronové obsahuje skutečně vysoké množství.

Uplatnění ve farmaceutickém i kosmetickém průmyslu

Množství 0,2 % kyseliny hyaluronové, které Cicatridina obsahuje (a tento údaj najdete i na obalu), bude pro Vaši pleť doslova elixírem mládí. Díky takto vysokému obsahu kyseliny hyaluronové má Cicatridina schopnost vázat velké množství vody, a pokožka tak získává objem a pružnost. Produkce vlastní kyseliny hyaluronové u člověka s věkem klesá, což má za následek sníženou hydrataci, která se zároveň může projevit i tvorbou vrásek. Proto je vhodné ji pleti pravidelně dopřávat!

Cicatridina však není jen kosmetika, je to také zdravotnický prostředek

cicatridina 1
foto:

Cicatridina je vynikající pomocník při hojení menších i větších zranění. Kyselina hyaluronová je základním stavebním kamenem kůže a sliznic – proto se nemusíte bát Cicatridinu použít i na čerstvé rány nebo na sliznice. Cicatridina urychlí proces hojení až o 70 %, podporuje tvorbu kolagenu a tzv. vlhké hojení, a tím vším bojuje proti vzniku nevzhledných jizev. Cicatridina sprej je vynikající především u rozsáhlejších ran, popálenin nebo opruzenin, kde je obzvlášť důležitá šetrná aplikace.

I vy můžete mít pleť jako Miss Face!

cicatridina 2
foto:

Chcete mít pleť stejně krásnou jako vítězka Miss Face? Nela Prášilová, vítězka Miss Face 2014, doporučuje Cicatridinu používat denně jako krém nebo ochrannou bázi pod make-up. Cicatridina je k dostání bez lékařského předpisu v lékárnách jako mast nebo sprej. Více informací a e-shop najdete na www.cicatridina.info nebo na www.facebook.com/Cicatridina. Vaše tvář bude zářit!

cicatridina CE

cicatridina mf
foto: