Milujeme rtěnky. A co vy?

Krása 29. listopadu 2013

Symbol ženskosti má v sobě zakleté kouzlo. Stačí vzít rtěnku do ruky a už si připadáme krásnější. A co teprve, když se nalíčíme!

Už jako holky jsme si tajně půjčovaly máminu rtěnku a nemohly se dočkat, až budeme mít vlastní. A jakou si pořídit teď? Frčí především sytější tóny, ale nemusíte se vzdávat ani „letního“ odstínu, korálová dostala zelenou i pro chladné měsíce. Vrátila se také špetka perleti a lesk.

S matnými rtěnkami to není úplně jednoduché, musíte zkusit, jestli vám sluší. A protože myslíme nejen na vaši krásu, ale také na vaši peněženku, vybírejte i podle ceny!

Výhodné: do 199 Kč

rtěnky

Rtěnka Ultra Last NYC, 49 Kč

ROZMARNÁ

Široká paleta odstínů a super cena ve vás probudí touhu rozšířit si kosmetickou výbavu. Určitě sáhněte po nějaké švestkové barvě nebo sexy červené. Když nenajdete odvahu, věnujte přízeň přirozenému broskvovému odstínu.

rtěnky

Zvláčňující rtěnka Regina, 57 Kč

HEZKY ČESKY

Pro fanynky domácího družstva je ideální rtěnka české firmy. Skromnější obal, ale velmi kvalitní obsah. Jemné složení pořádně nabité zkrášlujícím vitaminem E, ochrannými a regeneračními přísadami, které se hodí právě teď, v chladném počasí. Perleť dodá rtům plnost a rozzáří celý obličej.

rtěnky

Soft Sensation Lipcolor Butter Astor, 169 Kč

KABELKOVÁ FAVORITKA

Vypadá jako obyčejná tužka, i když pořádně vypasená, ale obyčejná není. Praktická na cesty, a co se týče zkrášlení, dává puse intenzivní barvu a třpytivý lesk. Současně se postará o péči, kterou obvykle rtům poskytuje balzám. To vše jedním tahem.

rtěnky

Rtěnka Plump Pout Avon, 199 Kč

NAFUKOVAČKA

Jestli toužíte po hladkých, plných rtech, splní vám to složky retinol a kolagen, dobře známé z omlazujících krémů. Efekt je vidět už po prvním nanesení a péče se projeví i po odlíčení. Rtěnka má příjemné krémové složení a barva saténový nádech.

rtěnky

Rtěnka Heidi Color Last VIP, 159 Kč

NEKONEČNÁ ZÁŘE

Tajemství zářivé intenzivní barvy se skrývá v přídavku částeček drahokamů. Po nanesení si budete přát, aby rty vypadaly tak nádherně napořád! A dlouhotrvající formule vás vyslyší, tedy aspoň po většinu dne. Bez toho, aby se rty cítily nepohodlně, což někdy neslíbatelné rtěnky způsobují.

Dostupné: do 329 Kč

rtěnky

Colour Elixir Max Factor, 249 Kč

ZLATÁ NÁDHERA

Na první pohled vám padne do oka luxusní zlaté pouzdro. Bude se vám líbit i dělení do čtyř skupin, které usnadní výběr barvy - růžovky, fialky, červené odstíny a hnědé. A za týden téhle rtěnce naprosto podlehnete, protože se rty díky pečujícímu elixíru viditelně zjemní a vyhladí.

rtěnky

Grand Rouge Yves Rocher, 309 Kč

DÁMA S KAMÉLIEMI

Olej z kamélií, pocházejících z Asie, to je opravdová lahůdka. Jako složka rtěnky omlazuje! Po nanesení na rty máte pocit, že rtěnka taje. Barva je nepřehlédnutelná a odolává letícímu času.

rtěnky

Rouge Edition Bourjois, 289 Kč

KRÁLOVNA MÓDY

Odstíny, které letí. Neprůhledné složení posiluje sílu barvy, přídavek rozjasňujících pigmentů ještě podpoří výrazný efekt. Nechybí ani péče v podobě výtažku z okvětních lístků orchideje, který hydratuje, zvláčňuje a chrání.

rtěnky

Ultra Colour Rich Avon, 249 Kč

DRAHOKAMY

Přídavek drahých kamenů do složení rtěnky způsobí, že rty budou konkurovat šperkům. Když se nalíčíte do společnosti, můžete se spolehnout, že vás rtěnka bude doprovázet ve skvělém stavu až osm hodin.

rtěnky

Excess Lip Colour Marionnaud, 329 Kč

OSVĚŽOVNA

Pokud je pro vás důležitá i vůně rtěnky, ovocný nádech se vašemu nosu bude líbit. A rtům zase přídavek kyseliny hyaluronové, díky které nebudou nikdy na suchu. Zkuste smyslný odstín Capricious Red, který sluší všem odstínům pleti.

A na závěr jedna luxusní

rtěnky

Guy Bourdin Colection NARS, 810 Kč, v Sephoře

Intenzivní barvy pro oslnivý vzhled, který nikdo nepřehlédne. Luxusní krémové složení nabízí hydrataci a antioxidační účinky oleje monoï a vitaminu E.