Nejlepší přípravky pro vaši pleť na tuto zimu

Krása 10. 2. 2014
Témata

mráz pleť zima

V zimě na naši pleť útočí mráz a vítr. Klimatizaci nahrazuje topení, takže když to všechno sečtete, klidně se může stát, že budete mít problémy s dehydratací, kterou byste čekaly spíš v létě. Ale možná bude stačit, když ke své obvyklé péči jen něco přidáte: vybrali jsme pro vás pár užitečných zimních společníků.

1. Denní základna

Máte po ránu obličej pomačkaný jako papír, pokožka pne, svědí, nebo dokonce červená? Pokud to přestal dosud používaný hydratační krém zvládat, nahraďte ho silnějším sourozencem, který obsahuje i výživné složky. Nebojte se, nemastí, zvlášť když se spolehnete na péči s rostlinnými výtažky.

  • Vyzkoušejte: Výživný hydratační krém Himalaya, v v 99,90 Kč: péče s rostlinnými výtažky z aloe vera a gotu kola, indického ženšenu a indického stromu kino

Když se na tváři udělají šupinky, chce to nasadit silnější kalibr krému výživného s promašťujícím účinkem. Roky prověřily mandlový olej, který pokožku zklidní, vrátí jí pohodu, a navíc brání předčasnému stárnutí pleti!

  • Vyzkoušejte: Mandlový výživný krém Astrid Balance Intensive, 56 Kč: kombinace s vitaminem E a D-panthenolem zvláčňuje a posiluje přirozenou pružnost suché a velmi suché pleti.

A co když se začne obličej naopak mastit a opupínkuje se? Nežádoucí návrat do puberty zkrotí kombinace zmatňujících látek a účinných pigmentů, které sjednotí barvu pleti. V jedné tubě, už to znáte -BB krém je favoritem ranního stresu.

  • Vyzkoušejte: Zmatňující hydratační BB krém Nivea, 99,90 Kč: Rychle se vstřebávající složení s aktivními výtažky z magnolie a pigmenty pro sjednocení barvy pleti. Vhodný pro všechny odstíny pokožky.