Chcete vypadat mladší? Víme, co funguje!

Krása 26. 2. 2014

Udělejte právě teď pár kosmetických předsevzetí, ať se letos můžete radovat ze zářivého půvabu naplno.

1. Pořiďte si kvalitní krém (a používejte ho!)

Moderní technologie v kombinaci s aktivními látkami vás překvapí, když jim dáte šanci, aby rozvíjely svůj účinek. Nabudí regenerační procesy, například přísunem vitaminu B3, vitaminy C a E pro změnu chrání kolagenová vlákna a pleť před ochabováním. Aby byla tvář hezky naducaná a hladká, to je úkol pro biomimetické ceramidy. Jsou tak maličké, že se vejdou i do mezibuněčných prostor v pokožce a pěkně je vyplní.

Mládí tváře si neudržíte bez ochranné vrstvy. Okolo číhá spousta nepřátel jako smog, sluneční paprsky, volné radikály... Ochranné krémy tvoří bezpečný štít, ale neděste se, nebude vás tížit, ani když ho vylepšuje sluneční filtr, pocit neprodyšných opalovacích krémů nehrozí.

Majitelky suché pleti jsou na krémování zvyklé. Ale což takhle letos místo hutného výživného krému nasadit výživný hydratační, který stejně spolehlivě posílí kožní bariéru a ohlídá mládí? Najděte energii nanášet si také noční krém. Podpoříte tím přirozenou regeneraci pleti, která, právě když my spíme, jede naplno.