Nejlepší zkrášlovací metody: pulzní světlo, hubnutí i omlazení

Krása 1. října 2014

Uvažujete o omlazení pleti, odsátí tuku z problematických partií nebo o permanentním odstranění chloupků? Poradíme vám, jaké zkrášlovací metody jsou nyní mezi ženami nejoblíbenější.

PULZNÍ SVĚTLO PROTI CHLOUPKŮM

Co se týká neodbytných, stále rostoucích chloupků na nohou a intimních místech, není v dnešní době složité zbavit se jich jednou provždy. Oblíbenou a zároveň účinnou metodou permanentní epilace je pulzní světlo IPL. „Každý chlup probíhá čtyřmi stadii růstu, ale zničit ho jsme schopni pouze v jednom z těchto stadií. Proto je nutné proceduru několikrát zopakovat. Nikdy nevěřte klamavé reklamě, která praví, že stačí pouze jedno ošetření a je po chloupcích. Stadia růstu se mění průměrně jednou za čtyři týdny, a proto je na epilaci dobré docházet v celém tomto časovém rozmezí. Ošetření je nebolestivé a permanentní.

Průměrný počet ošetření je v intervalu tří až šesti návštěv, kdy chloupky přestávají růst a nemusíme se již obtěžovat každodenním holením. Ovšem pozor, při epilaci brady a horního rtu u žen se stadium mění až po deseti týdnech, takže zásah je pomalejší, tedy počet návštěv po měsíci je vyšší,“ vysvětluje Petra Řehořková z Petra Clinic. Pokud se pro trvalou epilaci rozhodnete, chloupky si naposledy lehce oholte žiletkou dva dny před návštěvou. Pak už vše nechte v rukách zkušených odborníků.

krása

Navždy hladké nohy, to je sen mnoha žen. Dnes už splnitelný.

foto:

TĚLO JAKO BOHYNĚ: RADIOFREKVENČNÍ LIPOSUKCE, KRYOLIPOLÝZA A VANQUISH

S přibývajícím věkem nám přibývají i tukové polštářky. Některým z nás se hromadí na bříšku, jiným se usazují na zadečku, dalším na pažích či stehnech. Ať už nám faldíky rostou kdekoli, je nad slunce jasnější, že jsme z nich nešťastné, zoufalé a toužíme se jich všemi (ne) možnými způsoby zbavit.

Pokud diety, cvičení i zeštíhlující gely selžou, nebojte se svěřit do rukou specialistů z oboru estetické chirurgie. „Účinnou metodou pro jednoduché, příjemné a hlavně rychlé odbourávání všech nežádoucích tuků zůstává bezbolestná liposukce, která v posledních letech prošla mnohými vylepšeními. Objevila se například radiofrekvenční liposukce. Jak název napovídá, využívá se při ní radiofrekvenčních vln, které tuk »rozpustí«, a následně dochází k jeho přirozenému odvedení z těla. Další možností je kryolipolýza, která pracuje na bázi zmrazení tukových buněk, které se následně vyloučí z těla. Nově našim klientkám nabízíme také metodu přístrojem Vanquish.

Ten vydává desetkrát silnější radiofrekvenční vlny a pro žádoucí výsledek většinou stačí jedno až čtyři ošetření,“ uvádí dermatoložka Petra Samková. Co se týká odstraňování tuku z paží nebo špíčků pod prsy, je velkým trendem injekční lipolýza. Ceny nejsou nijak horentní a ošetření se opakuje dle libosti po dvou týdnech, zhruba třikrát až pětkrát.

krása

Když sedy-lehy nezabírají....

foto:

JEHLIČKOVÁ RADIOFREKVENCE PRO SVĚŽÍ A MLADISTVÝ VZHLED

Jednou z nejkomplexnějších současných metod na ošetření pleti je mikrojehličková radiofrekvence – mírně invazivní ošetření, které je nebolestivé a velmi efektivní. Jeho účinnost spočívá především ve vypnutí pleti, vyhlazení vrásek, odstranění jizviček po akné a komplexním ozdravení pleti. Speciálním jehličkovým minirazítkem je pomocí počítače vpraveno dvacet zlatých jehliček do podkoží, kde proběhne radiofrekvenční vlna.

Následně dojde k silné aktivaci kolagenových vláken, redukci a zničení pupínků a akné a k viditelnému omlazení pleti. Mikrojehličkovou radiofrekvencí si můžete nechat ošetřit také oční okolí a pozvednout obočí. K tomuto zákroku, který vám odčaruje hned několik let, jsou většinou zapotřebí tři návštěvy, ale vězte, že výsledek stojí za to!

krása

Mladistvý vzhled vám zaručí jehličková radiofrekvence.

foto:

MEZOTERAPIE PRO KRÁSNOU KŠTICI

Vždy jste se pyšnila krásnými a hustými vlasy, ale nyní, v období menopauzy, se vám vaše bohaté prameny mění doslova před očima v tenké provázky? Na zoufání není čas. Klesající hladinu estrogenu bohužel neovlivníte, ovšem kvalitu a růst vlasů ano. Pokud polykání různých doplňků stravy nezabírá, vyzkoušejte vlasovou mezoterapii, která spočívá v injekční aplikaci účinného vitaminového séra, obsahujícího komplex minerálů, aminokyselin, peptidů a stopových prvků, přímo do pokožky hlavy.

Sérum je namíchané tak, aby dokonale vyživilo a stimulovalo vlasové kořínky. Vlasy po něm najednou tolik nepadají a nové rostou silnější a pevnější.

Pro dosažení požadovaného výsledku jsou nutná minimálně tři ošetření, přičemž za jednu aplikaci zaplatíte čásku od 1500 korun.

krása

Růst vlasů lze podpořit!

foto: