Užijte si po prázdninách v království krásy!

Krása 30. července 2014

Již 18. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA v areálu PVA EXPO PRAHA-LETŇANY opět v poprázdninovém týdnu 5. a 6. září 2014!

Veletrh navazuje na jarní WORLD OF BEAUTY & SPA, kterého se účastnilo více než tři stovky vystavovatelů a za nimi přišlo rekordních více než dvacet tisíc návštěvníků. Na veletrhu se prezentuje několik set značek řady profesionální pleťové, tělové, vlasové i nehtové kosmetiky, přípravky pro wellness, spa, lázeňskou a hotelovou péči včetně profesionálního vybavení pracovišť v těchto oborech, výrobky pro obchod a finální spotřebitele.

World of beauty

Anti-aging péče, masáže, relaxace, regenerace

Ve třech saloncích i na hlavním pódiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru, ale též odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii, kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka a další obory.

Partnery pro odbornou spolupráci jsou mimo jiné největší oborová sdružení jako Unie kosmetiček, Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace českých aromaterapeutů, Česká aromaterapeutická společnost, Dexter Academy, Česká podiatrická společnost, sdružení pro kosmetiku PROKOS a velká řada dalších specialistů poskytujících poradenství odborníkům - kosmetičkám, kadeřnicím, masérům, fyzioterapeutům a dalším, stejně tak i jejich klientům vyhledávajícím tuto péči. Nejlepší odborníci budou připraveni zodpovědět dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl. Patří k němu jako základ duševní pohoda, zdravá seberealizace a pozitivní přístup k sobě i okolí.

V trendech pro péči o pleť budou opět dominovat nejnovější poznatky v regeneraci např. systém kmenových buněk, stále markantněji se však prosazuje přírodní péče, pěsticí kosmetika doplněná aromaterapií, relaxačními procedurami i přípravky pro detoxikaci a nové „nastartování“ organizmu.

World of beauty

Trendy v líčení, účesech, odívání pro podzimní a zimní sezonu

Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové, Lindy Valsami, Ilony Pavlatové, Vladislavy Krajníkové a dalších. Stejně tak na pódiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Blanka Hašková, Honza Špilar.

Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek. Trendy doby se odrážejí i v oborových soutěžích – mezi nejatraktivnější budou patřit opět Česká mistrovská soutěž v make-upu pod vedením Pavla Bauera, Česká a mezinárodní soutěž v nail designu, manikúře s postupem na Mezinárodní mistrovství v Düseldorfu – European Championship Spa Manicure 2014, kadeřnická soutěž „INSPIRACE 2015“ s postupem na Norimberské mistrovství, soutěž v naturálním fitness, v prodlužování řas i prestižní ocenění výrobků BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD.

World of beauty

Péče o ruce a nohy

Pro odborníky i ostatní zájemce o obor budou nejlepší nehtové designérky předvádět dokonalou modeláž nehtů, manikúru, zdobení nehtů a mnoho dalšího. Pro všechny, kteří mají zájem o podiatrickou péči aktivně či pasivně, bude připraven po oba dny veletrhu atraktivní program, další zajímavosti z oboru se představí na stánku České podiatrické společnosti i stáncích dalších vystavovatelů.

V pražském veletržním areálu v Letňanech bude souběžně probíhat celá řada dalších zajímavých akcí: Veletrhy SBĚRATEL, INVESTOR, MINERÁLY A DRAHÉ KAMENY a akce plná zábavy a poučení pro celou rodinu: DEN LETIŠTĚ LETŇANY.

Fotogalerii z předešlých akcí, videa i další aktualizované informace najdete na www.worldofbeauty.cz i na našich stránkách na Facebooku.

World of beauty 1
World of beauty 2