Jen to nejlepší pro ženy… A i pro muže

Krása 21. října 2019

A je po létě. Většinou je nám to líto. Jsou ale situace, kdy si oddechneme. Konečně se nebudu muset tak často zbavovat chloupků. Ale co příští léto? Příští léto to bude jinak. Chloupků se letos v zimě zbavím jednou pro vždy.

Proč teď?

Všem je nám sice líto, že skončila doba dovolených a letních radovánek. Opalování u vody. Letní lehké a sporé oblečení. Prostě nám skončila doba letního odhalování. Jedno pozitivum to však má. Také nám skončilo neustálé hlídání se. Hlídání, nám nepříjemných, narostlých chloupků. Chloupků, které prostě ukazovat nechceme. Co se tak této starosti zbavit a v příštím roce se na letní sezonu připravit lépe než na tu letošní? A nejlepší doba na změnu je právě teď.

Kdy jindy?

Ano právě teď je nejlepší období na epilaci. Své tělo zahalíme do svetrů a dlouhých kalhot. A to je pro epilaci výhra. Nemusíme se schovávat před sluncem, které je před i po zákroku jen na škodu. Tělo nám nyní skryje oděv a my se v klidu připravíme na příští rok.

Máte ještě čas, ale neodkládejte ho

Pro trvalou epilaci je nejvhodnější zima a časné jaro. Na místa ošetřená laserem by nemělo příliš dopadat silné sluneční záření, mohlo by pak dojít k hyperpigmentaci kůže při dalším ošetření, kdy je pigment přítomen v pokožce ve zvýšeném množství. A v letním období se asi nikdo z nás do oblečení halit nechce.

O co tu vlastně jde?

Upřesněme si rozdíl mezi dvěma pojmy depilací a epilací. Nás zajímá v tomto okamžiku epilace. Jedná se o odstranění i skryté části chloupku, která může obsahovat kořínek. Depilace je odstranění chloupků pouze z povrchu kůže, bez části kořínku. A nám jde o epilaci, konkrétně o epilaci laserovou. A proč laserová? Protože ta cílí na cibulku, a pokud cibulku odstraníme, resp. zničíme, chloupek nemá v budoucnu už kde vyrůst.

Funguje to takto

Laserový paprsek zničí cibulku chloupku jednou provždy, takže chloupek již nevyroste. Paprsek dokáže odhalit pigment v chloupku a za jeho pomoci se dostane až do cibulky. Protože laserový paprsek reaguje na pigment, je metoda účinná především u tmavších chloupků, které jsou více pigmentované, na světlé až bílé chloupky účinkovat nebude. Na rozdíl od jiných přístrojů na trhu, k dosažení trvalého efektu, budete u nás opakovat ošetření GentleLase jen 2 až 4x, obvykle i méně, a to přitom za cenu srovnatelnou s méně efektivními přístroji, kde musíte absolvovat více návštěv.

Kde všude?

Všude. Laserové odstranění ochlupení lze provádět na všech místech těla včetně intimních partií. Chloupky lze laserem odstranit na kterékoliv části těla – nejčastěji si klientky a klienti nechávají ošetřit zejména podpaží, podbřišek, třísla, intimní partie, nohy i ruce. Ošetřit je ale možné i známý nežádoucí dámský „knír“ nad horním rtem, chloupky na bradě, obočí, tváře, krk a „kotlety“ pod ušima.

Chcete vidět perfektní výsledky, navštivte www.perfectclinic.cz. Nyní navíc s možností 20% slevy. Získejte kód na stránkách kafe.cz a vlasta.cz a slevu máte jistou. Tak co, připravíte se také na příští letní sezonu lépe?

Perfect clinic