Mládí není otázkou věku, ale našeho rozhodnutí

Krása 29. října 2019

Zatímco ve dvaceti jste si obličej opláchla vodou, po třicítce se z toho stala alchymie, kterou s věkem zdokonalujete. Navzdory snaze vrásky přibývají. Jenže vy se uvnitř „stará“ vůbec necítíte. Jak z toho ven?

Pokožka má svůj vlastní věk

Někdy kolem 30. roku začne výrazně klesat produkce kolagenu v pokožce. Tím se ztrácí i její pružnost a pevnost. Tvoří se vrásky a objeví se celulitida. Vnější opatření mohou pomoci, ale proces jako takový nezastaví. Pokožka dokonce může začít stárnout rychleji než vy samotné. „Nejprve jsem si nechala udělat sken obličeje, abych zjistila, kolik mé pokožce vlastně je. A přesto, že se o ni dobře starám, mému obličeji je 56 let! To je o 11 let více než mám v občance!“ vzpomíná na svůj šok Alenka z blogu School of Style.

S chutí do toho. Začněte uvnitř

Šance na zpomalení existuje. Svou pozornost a snahu je jen třeba zaměřit dovnitř a kolagen I. typu pokožce dodat. Řešením může být kolagenový prášek The Solution norské společnosti Oslo Skin Lab. Je bez chuti i vůně a jednou denně jej přimícháte do jídla či pití. Jeho účinky potvrzují i vědecké studie. O kvalitě svědčí i vítězství v Harper's Bazaar Anti‑Aging Beauty Awards 2019 v kategorii doplňky stravy.

PR

Zrcadlo našeho okolí

Výraznější změny na vaší pokožce bývají patrné po 8 týdnech užívání. Alenka z blogu School of Style však změny pozorovala výrazně dříve, už během prvního měsíce: „První, kdo si všiml změny, byla moje kadeřnice, která nadávala, že mi začaly strašně růst a houstnout vlasy. Jako druhá začala nadávat manikérka, že mám tak tvrdé nehty, že se nedají upilovat. A nakonec si změny všimly mé čtenářky, neboť v době největšího stresu mi začaly psát, jak nádhernou mám pleť,“ vypráví. A rozhodně není jediná.

PR

Mládí jako životní styl

Základem úspěchu je pravidelnost. S tím souhlasí i Alenka ze School of Style: „Nic nevydrží věčně. Když se něco přestane přirozeně tvořit, musíte to zkrátka probudit a neustále podporovat. Je to stejné, jako když se každý den mažete krémem. Také si jednou ráno neřeknete, že když jsem se měsíc pravidelně mazala, tak teď už nemusím.“

A na kolik vás kolagenová kůra vyjde? Cena se odvíjí podle toho, zda se rozhodnete pro jednorázový nákup nebo zda využijete členství a budete zásilky dostávat pravidelně. Jednorázově vás balení na 28 dnů vyjde na 1499 Kč, zatímco v případě členství je to 1049 Kč. Ale nebojte se, žádné poznámky pod čarou - členství je bez závazku a můžete ho kdykoliv zrušit. 

Dovolte i sobě mít mladistvý vzhled, my vám pomůžeme. Vyzkoušejte skandinávský kolagen i vy, nyní s 50% slevou na první zásilku. Stačí kliknout zde a objednávat!