Můžete si troufnout na zajíčka? No jasně že jo!

Láska a vztahy 1. května 2019

Je to pořád dokola: když si muž najde o dvacet let mladší kočičku, je to úplně v pohodě. Kdyby si ale o dvacet let mladšího muže našla žena, to by bylo řečí.

Ne že by bylo pokaždé o co stát, protože spousta mužů kolem dvacítky nebo i třicítky jsou ještě puberťáci, kteří si nevědí rady vůbec s ničím, natož aby si věděli rady s vámi.

Ale jestli se vám podaří natrefit na nějakého, který už to má v hlavě srovnané, a zároveň propadl vašemu kouzlu, proč si to neužít? Tedy jestli tím nebudete ohrožovat dobrý vztah s manželem, co sice už není zrovna sexuální přeborník, ale dobrý otec vašich dětí a spolehlivý partner.

Jste-li ale volná, nebojte se odvázat a pustit se do vztahu s mládětem. Omládnete. Nebojte se, že skončíte jako Demi Moore, které nakonec Ashton zdrhnul za mladší. Zdrhnul, ale předtím to určitě stálo za to. Však nikdo nemluví hned o svatbě, ale o tom, jak si obohatit život svěžími nápady a novou energií.

Jak si udržet kolouška v náruči co nejdéle?

  • Dejte mu volnost Nechovejte se jako stíhačka. Snažte se ukočírovat své city a obavy, že vás jednoho dne opustí, a buďte nad věcí. Jakmile ho začnete pronásledovat, vyslýchat a různě osočovat, přestane mít chuť se k vám vracet...

  • Chvalte ho Každý muž touží po slovech chvály, a co se zajíčků týče, platí to dvojnásob. Bude si připadat chtěný, zvýší se mu sebevědomí a bude vám příst jako kocour.

  • Ukažte mu své sebevědomí Ačkoli budete muset dbát zejména o svůj zevnějšek, nepodceňujte ani své vyzařování. Psychika je mocná čarodějka. Zažeňte veškeré pochybnosti, že jste na něj příliš stará, a věřte si. Pokud se vám to povede, tento pocit vyplyne i na povrch a vy budete působit neskutečně sexy!

  • Poskytněte mu azyl Vypráno, nažehleno, navařeno... Pokud se u vás bude mít jako v bavlnce, jen tak vás za jinou nevymění... To by byl blázen!

  • Odvažte se v sexu Stud stranou, konečně si můžete vyzkoušet vše, na co jste se dříve bála i pomyslet. Stydí se mladé holky, ne zralé ženy. Ty vědí, co chtějí, a umí si o to říct.

  • Zachovejte dekorum Nestěžujte si před ním na svůj věk. Ví, kolik vám je, a nepotřebuje, abyste mu to pořád připomínala. Navíc byste mu tím vnukla myšlenku, že by si měl hledat mladší, a to přece nechcete...