OKEM EVY: Umíte se svléknout?

Láska a vztahy 17. října 2012

No jasně, že umíte. Já taky, když lezu do vany nebo stahuju potmě spodní díl od pyžama. Ale svléknout se za světla, aby to vypadalo svůdně a sexy a můj partner slintal chtíčem, pardon - touhou, no tak to mi teda nejde.

Zkusila jsem to jednou. Zakoupila jsem na to černý, jakože kožený korzetek s kalhotkami, síťované punčochy a kozačky s vysokými podpatky. Protože jak jsem od dotyčného předtím vyzvěděla, když se řekne striptýz, představuje si právě ty vysoké podpatky a dlouhé nohy.

Kozačky byly od Vietnamců, trošku levňák, no ale to ve striptýzovém podniku při blikavém osvětlení nemůže vadit. Striptýzový podnik s blikavým osvětlením jsem vytvořila v obýváku, protože tyč, teda podpěru od spacího patra, tam máme.

No zkrátím to. Docela se mi, myslím, představení podařilo. Světlo obstarávaly svíčky, posadila jsem ho do židle, různě se plazila kolem a omotávala ho jako liána. Korzetek se správně rozepínal, punčochy měly správné podvazky s mašličkami, jedině kozačky zůstaly na těle do poslední chvíle. Partner byl rozhodně potěšen. Nicméně tím to skončilo.

Bojím se ho zeptat, jestli by ho stejné představení se stejnou ženou, kterou už viděl milionkrát, mohlo ještě zajímat?

Těžko by přiznal, že ne, protože mě přece miluje.

Kouzlo striptýzových podniků spočívá totiž v tom, že ty holky, co se svlíkají, jsou za á krásné a za bé cizí a za cé pokaždé jiné. Můžou si třeba v zákulisí půjčovat ty kozačky a korzety, ale jednou je to blondýna „s velkýma“ a podruhé bruneta s úžasným zadkem. Všechny mají dlouhé nohy, opticky protažené botami nejenom s podpatky, ale taky na pěticentimetrové plastové platformě.

Vím to, už jsem prolezla pár e-shopů s takovými hračkami. No ale nekoupila jsem si je. Připadá mi legrační, že sotva v tričku a domácích kalhotách dovařím v kuchyni segedín a pak umyju předsíň, převléknu se zase do korzetu a nazuju plastové striptýzové boty. Bude mi tu svůdnost věřit, nebudu spíš k smíchu? A zase se bojím zeptat...

Takže pokud tenhle sloupek čtou nějací chlapi, prosím o odpověď: Bude fungovat domácí striptýz i po deseti letech manželství? A dámy – máte s tím nějakou zkušenost?