Už zas první rande:10 chlapů, kteří vás chtějí dostat

Láska a vztahy 12. 11. 2012
Témata

muž rande schůzka

Když se sejdete s někým neznámým, jste vždycky trochu nervózní, ať vám je dvacet, nebo čtyřicet. Ale dost pravděpodobně jste v pozdějším věku nervóznější.

muž
foto:

Velitel

Není to pravidlem, ale místo pro první schůzku i její náplň většinou určuje muž. Když obojí vyplyne z debaty, je to v pohodě. Pokud ale on jednoznačně určí, kde se potkáte a kam půjdete, a vůbec se nezajímá, jestli vám to vyhovuje, zpozorněte. A ještě víc poté, kdy sám rozhodne, ke kterému stolu si sednete, co si dáte k jídlu a co k pití.

Může to sice být proto, že vás chce napoprvé překvapit a vzít vás někam, kde ví, že je to tam perfektní. Kdyby se to ale opakovalo i napodruhé či napotřetí pak před sebou velice pravděpodobně máte velitele, zvyklého rozhodovat.

Počítejte proto s tím, že váš názor na vše bude vždycky až ten druhý. Nemá moc význam ve vztahu pokračovat ani v případě, že první rande vám vyjde na den, kdy fotbalová reprezentace hraje o postup na šampionát a „shodou náhod“ je schůzka ve sportbaru.

Varující také je, když zvolí podnik, kde se scházejí jeho kamarádi. Chce jen ukázat, že „někoho sbalil“? Nebo chce, aby si vás prohlédli a odsouhlasili vás? Či má svá oblíbená místa a z něčeho nového mu naskakuje vyrážka? Všechno je špatně.