OKEM EVY: Zničí „trojka“ vaše manželství?

Láska a vztahy 23. února 2012

To bych ráda věděla. Chtěla bych to zkusit, ale nechce se mi obětovat vztah, který funguje, i když už nestojí na omračující vášni.

Ke svému překvapení jsem zjistila, že je mi vcelku jedno, jestli by se trojka skládala ze dvou mužů a jedné ženy, nebo ze dvou žen a jednoho muže.

I když by to byl můj muž. První varianta je zdánlivě přitažlivější, ale asi bych nechtěla vidět manžela, jak se líbá s kamarádem – i když teda kamarády má hodně pohledné.

Nepochybuju, že varianta s druhou ženou by mu stejně udělala větší radost. Někdy tajně přemýšlím, jak to zařídit, a dát mu to třeba jako dárek k narozeninám.

Najít někoho na seznamce? Třeba v televizi na teletextu pořád běží esemesky, kde se hledá třetí do podobné „party“. Jaká by ta žena musela být? Asi velká prsa, dlouhé nohy, hezký obličej, mladá… Počkat, myslím spíš na svoje, nebo jeho potěšení?!

A proč to vůbec chci? Abych zahnala nudu, samozřejmě. Sex se ženou jsem kdysi zkoušela, ale není to nic pro mě. Takže ta trojice by byl spíš pokus, jestli nás to bude bavit.

Manžela asi ano, kdybych „dodala“ jeho typ. Jenže se ho bojím zeptat. Bojím se, že by opravdu řekl, že by ho to bavilo. A bojím se to zrealizovat, protože by se nám to mohlo zalíbit a pak bychom to chtěli znovu a znovu.

Nebo hůř: Zalíbilo by se to jenom jemu s ní, a to tak, že víc než se mnou. A nakonec by s ní snad mohl dokonce odejít! Taky se bojím, že by se nám to mohlo naopak nelíbit a že by celá tahle postelová situace byla strašně trapná.

No a bojím se, že by se to nakonec hodně nelíbilo mně, kdybych viděla muže, kterého mám ráda, v akci s jinou. A to ačkoli jsem ji sama přivedla.

podpis eva černý

Kolik lidí asi zkusilo sex ve třech? Najdu nějaké výzkumy a příště vám to napíšu. Co vy, zkusili jste to někdy?