OKEM EVY: Máte doma robertka?

Láska a vztahy 1. března 2012

To bych ráda věděla, jestli jsem divná, když mi to přijde divné. A trochu smutné. Vám ne?

V designových časopisech jsem si přečetla, že nové vibrátory jsou tak designové, že je třeba je pyšně vystavovat na poličce. V katalogu Beate Uhse jsem si zase přečetla, že jiné vibrátory jsou tak přírodopisně přesné, že moje uspokojení bude provázeno výkřiky rozkoše.

Kdysi jsem to chtěla zkusit, a tak můj tehdejší přítel zašel do erotického shopu a přinesl něco mezi designem a anatomickou kopií. Dali jsme si několik skleniček a pustili se do díla.

Jemu se to líbilo a bylo to na něm dost poznat. Mně to bylo vcelku jedno - když mu to udělá radost, tak proč ne… Pak ležel robertek několik let ve skříni.

Než jsme se rozešli a já byla poněkud osamělá. Přesněji řečeno depresivní, osamělá a nadržená. Robertek vylezl ze skříně, aby plnil svoji úlohu. Dělal, co mohl, ale výsledkem byla možná sexuálně uspokojená, ale rozhodně plačící žena.

Tenhle koncept instantní rozkoše je přece tak strašně nesmyslný! Za prvé ženy z mužského těla oceňují víc než jenom těch (víceméně) patnáct centimetrů. A za druhé mi ta vibrující věc ještě víc připomněla, jak jsem v háji, když místo abych byla v posteli s chlapem, sháním baterky do tohohle směšného udělátka. Takže milé udělátko zase putovalo do skříně a už nevylezlo.

Ale soudě podle toho, že se robertky nabízejí i v nákupních katalozích německých zásilkových obchodů, jde asi o dobře prodejný artikl. Možná jsem fakt divná. Ptala jsem se kamarádek, ale ty taky tvrdí, že ho vyzkoušely a nezaujalo je to.

podpis eva černý

A co vy, zkusily jste to? A dobrý?