Okem Evy: Holit, nebo neholit? Však vy víte kde

Láska a vztahy 24. ledna 2013

Jdu do toho jenom tehdy, když chci toho chlapa vážně potěšit. A jenom tehdy, když vím, že o to opravdu stojí. Protože jsem do teď nepřišla na fintu, jak se holit, neprovést si u toho obřízku a neumřít na svědění.

Jo, jasně že jsou salóny, kde se o to postarají. Ale po pravdě řečeno, nejsem taková hrdinka, abych šla do vosku nebo cukru. Schválně jsem se podívala na informační video, jak se to provádí, a řeknu vám, že ta modelka nevypadala, že akce je úplně bezbolestná.

Naopak se tvářila v tom smyslu, že je bolestná dost. Takže tohle si vážně nedám, i kdybych chtěla udělat radost celému fotbalovému týmu. Prý chodí na brazilskou depilaci až polovina Američanek. Asi mají jinou genetickou výbavu proti bolesti, jinak si to neumím vysvětlit.

O moje ochlupení se taky efektivně postarala sestřička v porodnici, dost tupou žiletkou a bez pěny, ale to bylo při následujících událostech velkoryse zapomenuto.

vosk 1

Bezbolestná brazilská depilace? Nevěřím!

zdroj: www.thinkstock.cz
vosk 3

Tohle mučidlo (vosk) prý používá až polovina Američanek.

zdroj: www.thinkstock.cz

Teď jde o to, jak to udělat doma, aby to za a) bylo dokonalé, b) jsem u toho nevykrvácela. Závěr je především, že nejde obojí najednou. Pokud tedy nebude holit partner, což je taky docela zábava. V posledních fázích už má ale obvykle málo trpělivosti na detaily.

Pokud se žena potřebuje oholit sama, mohla by rovnou vystupovat v cirkuse Kludský jako akrobatka. A taky jsem nenašla takové holítko, co by jemně obkroužilo všechny potřebné kousky těla.

Ale dobře, oholila jsem se, jak nejlíp to šlo, a výsledek v podobě velmi potěšeného muže se dostavil. Ale takhle to půjde ještě možná zítra, zatímco pozítří to začne už děsně svědit a popozítří to začne svědit opravdu děsně… Holit rovnou znovu? Víte, jak blbě jdou ty nejkratší?

Načetla jsem si v literatuře, že muži stojí o holátka, protože mají podvědomý příkaz hledat si mladé a tedy nejplodnější sexuální partnerky. Nejlépe panny, aby bylo jisto, že případné dítě je rozhodně jejich. No, a žena bez chloupku může signalizovat, že je mladičká a panna.

Nejsem ani jedno. A že by mi to po těch letech věřil… No ale funguje to.