Chlap se mi mění před očima. Je v tom jiná ženská!

Láska a vztahy 22. 2. 2013
Témata

muži nevěra ženy

Také máte někdy pocit, že s tím vaším není najednou něco v pořádku? Začíná si hlídat, jestli má límeček u košile perfektně vyžehlený, utrousí, že jeho oblíbené ovarové koleno není vlastně moc zdravé a před odchodem z domu se kontroluje v zrcadle. Takže, kdo je tedy potenciální konkurence?

1. Bejvalka

muž žena
zdroj: www.thinkstock.cz

Tak s touhle se určitě potkala spousta z nás. Sama jsem jednu dobu řešila, jestli je normální, aby se chlap, se kterým bydlím, pořád v pohodě potkával s mojí předchůdkyní, chodil s ní na kafe, řešil s ní nejrůznější věci.

Od toho jsem tady přece už já, říkala jsem si. Ano – vadilo mi to. Naprosto mě vytáčelo, že on to bral jako normální věc a vůbec nechápal, co mě na tom štve. A to jsem na tom byla ještě dobře.

Mám kamarádku, která si vzala rozvedeného muže. I když byli spolu, pořád běžně navštěvoval svou bývalou, měl u ní nějaké věci, a dokonce i kartáček na zuby, kdyby se prý zdržel.

Bývalky jsou prostě problém. Protože – co si budeme nalhávat, taky to tak máme – ve vztahu, ve kterém jednou byla láska, i po velmi dlouhé době pořád něco zůstává.