Tipy na luxusní dárky pro manžela

Láska a vztahy 5. prosince 2017

Komerční sdělení - Ještě nevíte, čím potěšit manželak Vánocům? Zkuste mu letos vybrat luxusní péči o jeho vzhled, kterou ocení nejen on, ale i vy sama!

I muži rádi dobře vypadají a hezky voní. Máme pro vás pár tipů na luxusní dárky pro manžela či přítele.

Luxusní parfém

Koupit luxusní vůni je určitě sázka na jistotu. Můžete sáhnout po jeho oblíbeném parfému, nebo zkusit něco úplně jiného. Pokud mu vyberete parfém od nejoblíbenějších značek světa, jako jsou Armani, Yves Saint Laurent nebo Dior, určitě se nespletete.

Pokud si partner na vůně potrpí a rád je střídá, vyberte mu sadu miniatur parfémů. A pro skutečné fajnšmekry doporučujeme netuctový niche parfém – unikátní kombinaci nejvybranějších ingrediencí a mistrovského parfémářského řemesla.

Tipy na luxusní dárky pro manžela

Luxusní péče o vousy

Máte doma vousáče? Věřte, že luxusní sada péče o vousy patří bezesporu mezi ideální dárky pro muže k Vánocům! Vousy vyžadují pečlivé mytí, kartáčování a v neposlední řadě také výživu v podobě balzámů a olejíčků. Kupte manželovi pěknou sadu se vším, co je třeba a uvidíte, jak jeho vous zkrásní!

K sadě můžete přikoupit také kvalitní zastřihovač vousů. Moderní modely zastřihovačů jsou vybaveny nejrůznějšími nástavci pro perfektní doladění všech detailů. A jestli chcete, aby vám manžel v koupelně nezanechal nepořádek, kupte mu zastřihovač vousů s vysáváním.

Tipy na luxusní dárky pro manžela

Něco příjemného pro dva

Partnera jistě také potěšíte dárkem, který si užijete vy oba. Darujte mu sadu kvalitních olejíčků do koupele nebo k masáži a můžete si společně vychutnat příjemné Vánoce.