Styl Zoufalky Lynette: Méně je více

Móda 25. března 2012

Čtyřnásobná pracující matka, která, ačkoli toho má „plný kecky“, neztrácí humor a styl. Silná to žena, i když seriálová!

Lynette Scavo se nejprve narodila dvojčata - kluci. Pak porodila ještě syna. A nakonec jako onu pověstnou třešničku holčičku. Kdo má děti, ví, že se jedná o téměř nadlidský výkon.

A teď si ještě představte, že Lynette se do toho všeho snaží naplno pracovat v reklamce. S dětmi jí pomáhá obětavý manžel, ale i tak je to občas na provaz. Je k smrti utahaná, ale dokáže si ve tváři udržet něco, co lze definovat jako šťastný úsměv. Někdy to ale působí jako předinfarktový optimismus.

Heslo: Máma na půl úvazku

Lynette se ráda a vkusně obléká. Upřednostňuje pracovní uniformitu, ale vždy ji dokáže povýšit nad běžný standard. Její styl můžeme charakterizovat jako střízlivý s jistou dávkou vytříbené elegance.

Kalhotové kostýmky perfektně padnou a mimořádně ladí její štíhlé figuře. Často volí odstíny modré a má ráda i temně černou barvu. Příliš se nezdobí, nákladné šperky nevyhledává.

Miluje pohodlí. Při všem tom spěchu si ani nemůže dovolit balancovat na jehlách. Malý podpatek si ale za nic na světě přece jen neodpustí.

Lynette to je prostě typická žena, která jen „trochu“ nestíhá.


V jejím šatníku najdete košile, halenky a třičtvrteční kalhoty. Klasické džíny ji zas tolik neberou, v civilu ze sebe s chutí strhne kostým a jde se uvelebit do pohodlné teplákovky.

A proto jsme si Lynette tak oblíbily, mnohem víc než paničky strojené jen tak naoko. A držíme jí palce, ať ten nápor i nadále přežívá s grácií sobě vlastní.

Podobně jako její herecká představitelka Felicity Huffman, kterou prostě musíte mít rádi. I proto, že až přibývající vrásky jí pomohly vyrovnat se s poruchou příjmu potravy: „V mládí jsem měla pocit, že nejsem dost hezká. Měla jsem pocit, jako bych vždycky chodila ve čtyřicetiletém těle. A pak se mi přehoupla čtyřicítka, já se na sebe podívala a řekla si: ´To není špatný.´“

Styl Zoufalky Lynette: Méně je více
zdroj: Vlasta.cz