Styl Zoufalky Bree: Paní dokonalá

Móda 9. března 2012

Ostrá jako břitva, chladná jako kus ledu. Upjatá perfekcionistka a milovnice tradic. To je Bree Van de Kampová – v životě i v módě.

„Myslím, že by Bree byla dobrou kandidátkou na pořádnou terapii. Zvala bych si ji několikrát do týdne,“ říká o své seriálové postavě herečka Marcia Cross, vystudovaná psycholožka.

Heslo: Vždy perfektní

Navenek dokonalá „stepfordská panička“ Bree Van de Kampová (Hodgeová) dává přednost těsným živůtkům, sněhobílým košilím sepjatým drahou broží a sukním tři centimetry nad kolena. Nikdy ji neuvidíte v jásavých barvách. Odstíny volí tak, aby ladily s alabastrovou pletí a rudým přelivem. Chcete udělat Bree radost? Kupte jí perly.

Ženskost s přidanou porcí luxusu - to je její pojetí módy. Bree sází na svůj dobrý vkus a dává okatě najevo, že žena nemusí nutně odhalovat vnady, aby byla přitažlivá. Jí samotné se daří být taková i v konzervativních modelech. Ostatně, která z vás by luxovala v lodičkách, kostýmku a samodržících punčochách? Bree to dokáže a činí jí to potěšení.

Velkou vášní této věčně nespokojené ženy v domácnosti je vaření. Je jedno, zda peče krocana, nebo připravuje domácí koláč pro celonárodní soutěž. Na hlavě se jí při tom nepohne ani vlásek, oblečení je bez poskvrnky a kuchyňská zástěra vždy perfektně ladí se zvoleným outfitem. Snad jen krásné mahagonové vlasy naznačují, jaká vášeň a emoce dřímají pod upjatými kostýmky.

Nechtějte Bree naštvat. A když už se vám něco takového povede, držte se raději dál. Sice je chladná jako ledová tříšť, ale dokáže pěkně jedovatě žahnout!

Styl Zoufalky Bree: Paní dokonalá Isifa

Isifa

zdroj: Vlasta.cz