Pořiďte si tričko plné naděje

Móda 18. dubna 2012

Máte chuť oživit šatník, ale vlastně nic nepotřebujete? Můžete mít tričko bez výčitek svědomí, naopak s potěšením pro duši. Tu svoji, i tu nemocnou dětskou.

Trička naděje připravil časopis Vlasta ve spolupráci s nadací Kapka naděje. Určitě ji znáte, její hlavní představitelkou je Vendula Auš Svobodová, a zaměřuje se na pomoc dětem, které se léčí s onkologickým onemocněním v nemocnici v Praze-Motole.

Vendula má bohužel sama osobní tragickou zkušenost se zlou nemocí, která ji připravila o malou dcerku. Přesto nezatrpkla, a naopak se všem trpícím dětem a jejich rodinám snaží pomáhat – třeba právě naším společným nápadem vytvořit triko, z jehož prodeje jde výnos na nadaci.

Jenže triko to musí být takové, aby neskončilo ve skříni! A tak se do projektu zapojila také návrhářka Tatina Kovaříková. Než se pustila do samotného navrhování střihu, zajímala se, jaké typy žen ho budou nosit a pro jakou příležitost. Pak připravila několik návrhů, ze kterých jsme vybrali dva, a první vzorky se začaly šít.

Následovalo testování. První dva modely putovaly do redakce, kde si je postupně vyzkoušelo dámské osazenstvo. Na základě spravedlivého hlasování pak vyhrál praktický dlouhý střih z příjemného materiálu a s originálními průstřihy na rukávech, které mají symbolický tvar kapky. Na jedné straně zdobí průstřih na rameni mašlička. Barvy jsou černá a červená, a i když se ženy červené trochu bojí, je úžasně šik.

Na vlastní těla jsme vyzkoušely, že takové tričko se hodí na běžné denní nošení a můžete v něm klidně okouzlovat společnost i při slavnostnějších okamžicích. Stačí, když si k tričku obléknete společenštější kalhoty nebo ho přizdobíte okázalejším šperkem.

A hlavně: potěší vaši duši. Budete vědět, že jste nevyhodila peníze za zbytečnost, ale za krásnou věc, a že ty peníze poputují rovnou na pomoc dětem, které každodenně bojují o život.

Objednejte si a zaplaťte jednoduše pomocí SMS

Cena 249 Kč - poštovné a balné hradíme za vás!

(původní cena 389 Kč včetně poštovného a balného)

JAK NA TO?

pošlete SMS (bez háčků a čárek) ve tvaru:

TRICKOmezeraJMENOmezeraPRIJMENImezeraULICEmezeraCISLOmezera MESTOmezeraPSC

SMS odešlete na číslo 902 11, obratem obdržíte zpoplatňující SMS v hodnotě 249 Kč - peníze budou odečteny z vaší SIM karty.

Tričko vám bude doručeno poštou do 14 dnů od objednávky.

Platnost nabídky: do vyčerpání zásob.

Černá trička jsou vyprodaná, ještě ale máte šanci získat červené!

Službu technicky zajišťuje ATS, s. r. o. Infolinka 776 999 199, www.platmobilem.cz.

  • „Nenavrhuji nic, v čem bych sama nešla. Hledat lichotivé střihy mě baví,“ vyprávěla nám nad svými návrhy Tatina Kovaříková, která se snaží svými modely vždy podtrhnout ženskou postavu a vyzdvihnout půvaby svých klientek. Když si tričko oblékla Vendula Auš Svobodová, uznala, že je opravdu krásné: „Líbí se mi hlavně ty průstřihy ve tvaru kapek a pohodlný střih. Krásně to Táňa navrhla...“ Tatianu požádala Vendula o pomoc nejen proto, že to je její kamarádka, ale hlavně proto, že se jí moc líbí její pojetí módy. „Věděla jsem, že navrhne krásnou, a přitom funkční věc, která podtrhne ženství. A nezklamala jsem se.“

nadějné tričko Vendula Svobodová 2 3

tričko Kapka naděje

Černá trička jsou vyprodaná, můžete mít ale sexy červené za skvělou cenu 249 Kč.

zdroj: Vlasta.cz