Když hubne i kabelka

Když hubne i kabelka
Lisa Snowdon
Móda 3. května 2012

Trend být štíhlá za každou cenu postihl s nadcházejícím jarem i doplňky. Třeba takové kabelky jedou v hubnoucím režimu už od zimy!

Pokud vám zeštíhlí peněženka, respektive její obsah, není to zrovna ukázkový příklad, jak testovat hubnoucí proceduru. Pokud však vykreslí svoje křivky třeba vaše kabelka, a to právě v místech, kde se vám perfektně drží, můžete bez obav tento módní trend následovat a patřičně si ho užít.

Když hubne i kabelka

Audrina Patridge má celou sbírku kabelek od Alexandra McQueena. Je zcela určitě jeho múzou a on jejím dobrodincem. Skvělá souhra.

zdroj: Isifa.com
Když hubne i kabelka

Nigella Lawson zvýraznila svoji ženskou krásu jasně růžovým psaníčkem, které nelze přehlédnout. Její ladné křivky dokonale kopíruje zeštíhlená kabelka.

zdroj: Isifa.com

ŠIKOVNÉ DO RUKY

Kabelky na způsob psaníček, které nás inspirovaly, velmi vzdáleně připomínají mašle - jsou uprostřed zúžené, a tudíž šikovně padnou i do té nejútlejší ruky. Vymyslel je módní návrhář sršící neotřelými nápady Alexander McQueen.

Celebrity si je opravdu oblíbily. Nosí je i takové módní ikony jako Audrina Patridge, Nigella Lawson, LaLa Vazquez, Lisa Snowdon nebo Amber Rose. Spolu s jejich ultraštíhlými postavami jdou „hubená“ psaníčka doslova ruku v ruce. A dokonale ladí!

Když hubne i kabelka

Lisa Snowdon v perfektním outfitu dokazuje, že šedá má našlápnuto na jasnou vítězku Mrs. Colour pro dámy 40+. A nepřehlédnutelné psaníčko korunuje její úspěch!

zdroj: Isifa.com
Když hubne i kabelka

Amber Rose je natolik svá, že její styl nějaké výrazné image změny těžko unese. Černá barva je stálicí a Amber si pohrává spíše s detaily a dokonalým designem.

zdroj: Isifa.com

A protože i my ve Vlastě.cz chceme inspirovat čtenářky, aby byly občas trochu světové, zapátrali jsme v našich českých vodách a hledali opticky pohublé kabelky.

A k naší (a teď už vlastně i vaší) radosti jsme objevili výrazně schůdnější a levnější variantu - kabelky a tašky, které dokážou měnit svůj tvar, a tím i objem.

Můžete si je prostě zmenšit nebo zvětšit podle nálady, stylu oblečení nebo nutného obsahu, a vždycky budete vypadat jinak.

Většinou jsou v půli přeložené a mají nastavitelné zapínání, takže si s jejich velikostí můžete pohrát a okolí nic nepozná. Takový variabilní doplněk dokáže splnit několik požadavků najednou, takže se hned tak neokouká.

 Když hubne i kabelka
zdroj: Archiv firem

PROFESIONÁLNÍ MANŽELKA

Velmi vtipnou variantou jsou bavlněné tašky z dílny mladé módní návrhářky tvořící pod značkou Luciela Taschen. Mají oficiální nosnost „7 lahváčů“ a složíte je do obalu typu „hakisak“ (ideální varianta pro čerstvě zamilované, a tudíž i naivní přítelkyně rádoby drsných týpků).

Lucie se zaměřuje především na výrobu kožených kabelek, které jsou nejen skladné, ale i opticky štíhlé díky geometricky propracovanému designu (www.lucielataschen.com).

Když vám zhubne kabelka
 Když hubne i kabelka
 Když hubne i kabelka

www.lucielataschen.cz

zdroj: Archiv firem