Naše čtenářka v roli modelky: Na večer s přítelem sexy šaty

Optimistka každým coulem
Šaty, Cool Boutique, 1680 Kč; náušnice, RB Bižuterie, 140 Kč; střevíčky, Mixer, 990 Kč.
Móda 4. července 2012

Naše čtenářka Martina (44) je kus. Má v sobě dávku sex-appealu, kterou nelze přehlédnout. A mlsně se za ní každodenně ohlížejí i muži výrazně mladší. Něco na té Martině je :-).

„Mám natolik šťastnou povahu, že neřeším drobné „závady na kráse“, se kterými nic neudělám, a radši se soustředím na svoje klady. Žiju se sebou dost dlouho na to, abych se měla ráda,“ směje se Martina. „A nějaké mindráky? Tak to už je hodně dávno. V pubertě. Byla jsem pěkná stydlivka a introvert. I když se to na první pohled nezdálo. Byla jsem totiž neuvěřitelný šašek. Humorem jsem svoji stydlivost hravě překonala. A taky tím, že jsem se dala na novinařinu.“

Letní inspirace

Martinu móda evidentně baví, ale vnímá ji spíš jako inspiraci. Nové módní trendy sleduje, tu a tam si i něco pořídí, ale musí to být kousek, který perfektně zapadá do jejího stylu. A miluje léto! „Hlavně když je teplo a já se nemusím balit do kilogramů vlny a peří. Jsem zmrzlina, přesto nejradši chodím v sandálech. Samozřejmě naboso! Sukýnka, tričko anebo lehké džíny, to je moje. Jsem odjakživa tak trochu hippies :-) Rozhodně mě nepotkáte v kanýrcích a voláncích. Ale léto potřebuju jako sůl.“

Zjednodušte styl

Na otázku, jestli se s přibývajícími léty změnil styl jejího oblékání, Martina říká: „Trochu jsem ho zjednodušila. Nejdůležitější při výběru je pro mě barva a tvar. Klidně si vezmu tyrkysové šaty, ale doplním je něčím méně křiklavým. A víc než oblečení samo o sobě vybírám podle siluety, kterou mému tělu dá. Je fakt, že např. šaty nosím čím dál tím víc. Teplé letní večery, večeře s přítelem, tak to jsou boty na podpatku a šaty. Sexy šaty:-)“

Optimistka každým coulem

Šaty, Hoss Intropia, 5050 Kč, boty, Vivienne Westwood, Melissa, 2415 Kč, vše obchod Bella Brutta Shoes; žluté náušnice a náramek, RB Bižuterie, sada za 180 Kč; oranžový náramek, Next, 160 Kč.

foto:
Optimistka každým coulem

Svetr, 3250 Kč, top, 2500 Kč, oboje Sita Murt, kalhoty, 2200 Kč, kabelka, 735 Kč, růže na ruku, 875 Kč, vše Maison Scotch, boty, Homers, 5300 Kč, vše obchod Bella Brutta Shoes.

foto:

Jednou za čas modelkou

Martině se nakonec nejvíc líbily pouzdrové pestrobarevné šaty z Cool Boutique, i když na první pohled z nich prý unešená nebyla. „Měla jsem pocit, že tohle už je na mě moc, ale když jsem je zkusila, změnila jsem názor. Sedly mi naprosto perfektně. A zamilovala jsem se do bot Melissa z obchodu Bella Brutta. Nejen že krásně voní, ale jsou vychytané do posledního detailu. A přitom i pohodlné,“ říká nadšeně.

Optimistka každým coulem

Šaty, Cool Boutique, 1680 Kč; náušnice, My Národní, 220 Kč; náramek, F&F, 140 Kč; boty, Melissa, Bella Brutta, 2250 Kč.

foto:

„Vůbec jsem si celé focení užila. Mohlo být sice větší teplo, ale i tak mě to bavilo. Člověku to zvedne sebevědomí (aspoň na chvíli), když vidí, že může vypadat takhle dobře. A fotograf měl s námi všemi neuvěřitelnou trpělivost, nejspíš by udělal modelku z každé ženy.“

Jaké si to uděláš...

Martina žila hodně dlouho v cizině. A protože je společenská, má kamarády po celém světě a často cestuje. Jak sama říká, existuje asi milion způsobů života. A nikdo nemůže říct, který je ten správný. „Můžete si zvolit kterýkoli z nich, a když vás omrzí, zase ho změnit. Máte možnost volby. Hlavně abyste měli ze svého života radost. Já mám teď takové odpočinkové období. Poločas. Ještě chvíli popřemýšlím, co s načatým životem. První půlka byla skvělá. Ta druhá bude ještě lepší!“

A co má Martina nejraději? Tak třeba Itálii, mozzarellu, olivový olej, vítr ve vlasech, mořskou sůl na kůži, šumění lesa, teplo slunečních paprsků po těle, objímání, držení se za ruku, chůzi naboso, psy, rozkvetlé balkony, usměvavé lidi, optimisty, zurčící potůčky a hučící řeky, jízdu na kole a na inlajnech, ruční práce, vanu plnou pěny, rodinu, syna, přítele a kamarády. A tím, co ráda nemá, si nehodlá zatěžovat život.

Vezměte si z optimistické Martiny příklad. A možná budete zářit stejně jako ona. Každé z nás sluší štěstí.

A výslužka na závěr

A aby byl dojem z focení ještě o něco příjemnější, kromě profesionální péče, nového zážitku a krásných fotek si Martina odnesla i stylové dárky. Obchody Cool Boutique a Bella Brutta, které naše modelky oblékly, darovaly Martině šaty a top dle jejího vlastního výběru. Schválně, jaké dárky si asi Martina vybrala? Projeďte si kompletní nabídku modelů na www.coolboutique.cz a www.bellabrutta.cz a tipněte si :-)

A určitě se podívejte do "fotogalerie" na náš výběr z českých obchodů.

  • Za umožnění fotografování děkujeme Hotelu Aria, Tržiště 9, Praha 1, www.ariahotel.net a správě Vrtbovské zahrady, Karmelitská 25, Praha 1, www.vrtbovska.cz.
  • Za zapůjčení modelů a za krásné dárky pro naši odvážnou čtenářku děkujeme firmě Cool Boutique, Vinohradská 36, Praha 2 a Nádražní 112, Praha 5, www.coolboutique.cz a firmě Bella Brutta, Bella Brutta Shoes, Železná 12, Praha 1, www.bellabrutta.cz.

Foto: Roman Černý

Styling: Jitka Musilová, Alžběta Musilová

Make-up a hair styling: Lucie Karlíková