VIP styl:Cindy Crawford nestárne

Móda 20. srpna 2012

S modelingem začínala v šestnácti, a možná právě proto nechce, aby její dcera vpadla do maminčiny branže moc brzy. Příliš rychle se tam totiž dospívá.

Desetiletá modelínka Kaia se sice stala tváří nové kampaně Versace, respektive dětské kolekce této značky, ale maminka jí slibně rozjetou kariéru rychle zatrhla: „Chci, aby moje dcera strávila normální dětství. Až bude plnoletá, prosím, v kariéře jí bránit nebudu.“ To zní celkem rozumně na ženu, která přehlídková mola brázdí pěknou řádku let.

A ještě není všem jejím dnům na vysokých šteklech konec! I když nedávno se Cindy nechala slyšet, že dřív byl modeling o něčem jiném, protože nároky agentur se permanentně zvyšují a dobře chodit po přehlídkovém mole zdaleka nestačí, modelky musí být trochu herečky i zpěvačky:

„Já sama jsem předváděla britskou velikost 10, zatímco dnes se musí modelky narvat do velikosti 6 až 4.“

Mladistvá image

Přesto je však Cindy Crawford (46) stále aktivní modelkou. Vloni se nafotila na titulku singapurského Harper´s Bazaar v latexu. Na obálce mexického Vogue zase pózovala v minikraťáskách a křiváku. Věk u ní nehraje žádnou roli, o čemž se můžete přesvědčit na snímcích, které mapují její krásu v průběhu posledních deseti let. Vnímáte nějaký rozdíl?

Cindy Crawford

Jednoduchý střih, kvalitní materiál, perfektní doplňky. Mladistvý účes i make-up. Délka sukně neuráží, asymetrický výstřih upoutá pozornost. Cindy je ve svých 46 letech k nakousnutí a moc dobře to ví.

foto:
zdroj: ČTK
Cindy Crawford

Perfektní halenka na téma folklór s balonkovými rukávy a nabíráním v pase působí efektně. V kombinaci s tmavými džínami a koženými doplňky dává vzniknout pohodovému a slušivému celku.

foto:
zdroj: ČTK

Cindy Crawford

Cindy si se svojí vysportovanou figurou může dovolit i asymetrický top s odhalenými rameny a úzké džínové roury. Jednoduché boty celek neruší a ozdoba v podobě výšivky na boční straně lemu vtipně rozbíjí ocelově modré ladění celého kompletu.

foto:
zdroj: ČTK
Cindy Crawford

Cindy jako již po několikáté dokazuje, že v jednoduchosti je opravdu síla. Splývavé petrolejové šaty s hlubokým výstřihem a šálkou kolem krku jsou to pravé ořechové pro překrásnou zralou ženu. A sandálky nemají chybu...

foto:
zdroj: ČTK

Cindy Crawford

A máme tu Cindy o deset let mladší než na snímcích výše. Máte pocit, že věk hraje v jejím případě kladnou roli? Ano, špičaté boty jsou stále out a kožené zvonáče taky zrovna neletí, ale ten obsah ano. Takže závěrem - Cindy byla a je krásná žena, se kterou nějaké to desetiletí prostě nehne.

foto:
zdroj: ČTK
Cindy Crawford

Na obou snímcích pozorujeme Cindinu zálibu v tmavých kalhotových variacích. Tentokrát se jedná přímo o kostým stylisticky podtržený šifónovou blůzkou s atraktivní aplikací. Téměř neměnný účes a jednoduché šperky model vhodně doplňují.

foto:
zdroj: ČTK

Cindy Crawford 2

Jak jste jistě poznali, Cindy prezentovala tuhle róbu v rámci módní přehlídky. Rozcuch a blonďaté vlasy ji přenesly do jiné kategorie, ale proč ne? Zůstávat u hnědých polodlouhých vlasů je v případě zajímavého obličeje téměř škoda!

foto:
zdroj: ČTK
Cindy Crawford

Na tomto přehlídkovém snímku je Cindy něco kolem třiceti a opravdu nemůže za to, do čeho ji návrháři oblékli. A protože všichni víme, že tahle móda byla před lety hitovka, upřímně si gratulujme, že se fintíme o několik let později. Tahle kreace neslušela ani topmodelce.

foto:
zdroj: ČTK