Kombinujte, variujte... Móda přece není nudná

Móda 7. října 2013

Když si pořídíte dva nebo tři kousky v jednotném potisku nebo barevném provedení, můžete s pomocí jednoduchých doplňků vytvořit spoustu zajímavých kombinací.

Nemusíte mít šatní skříň nacpanou až k prasknutí, abyste dokázala vykouzlit neotřelé kreace, které se vám hned tak neokoukají.

1 12

Když oblečení v pestrobarevném potisku doplníte jednoduchým sáčkem a kabelkou tón v tónu, budete mít šmrnc.

NEBOJTE SE PASTELOVÝCH BAREV Bílé kalhoty skvěle sedí k pestrobarevným letním potiskům, stejně jako lakované pastelové lodičky v jednoduchém designu nebo trendy maxipsaníčka a plastové náramky.

1 15

1 11

1 10

1 4

1 13

Jednoduché pouzdrové šaty s bolerkem ze stejného materiálu vám prokážou skvělou službu.

S lodičkami tón v tónu a zdobnou miniaturní kabelkou vytvoříte letní společenský model, a když budete chtít outfit trochu „odlehčit“, můžete si vzít třeba bílé tílko, kaliopky s potiskem a tenisky a bolerko využít jako součást mladistvého sportovního looku.

BAREVNÉ KVÍTKY JSOU SUPER Jemné květinové vzory, romantické střihy zdůrazňující ženskost, plisování a tenoučké pásky vnášejí do sluncem zalitých ulic svěží vítr. A i když se zrovna dvakrát na dívčí look necítíte, možná vám právě trocha té mladistvé romantiky zlepší náladu.

1 6

1 3

1 1

1 16

variace 2 8

Abstraktní vzory nebo poměrně jednoduché, ale výrazné linky a pruhy v tradiční černobílé variantě ze scény nikdy neustoupí.

A proč taky? Oblečení s dezénem black&white je elegantní i dráždivé zároveň a sluší všem ženám bez rozdílu věku. Pořiďte si alespoň jeden takový kousek! Budou mu slušet ostře rudé doplňky.

MIX POTISKŮ BLACK&WHITE Geometrické obrazce a zvířecí potisky zaujmou na první pohled.

variace 2 3

variace 2 4

variace 2 1

variace 2 6

variace 3 5

A zase ta bílá! Čistá, přirozená, nerušící a na módním poli stále v kurzu.

Projmuté vzorované sáčko v přírodních tónech se zkrácenými rukávy v kombinaci s jednoduchými lněnými šaty tvoří ideální pracovní kostým.

ŠÁTEK 3x JINAK Hrátky s šátky se nemusejí omezit pouze na plážové modely, lze je běžně nosit i jako sukně a tuniky. Pořiďte si třeba jeden potištěný a druhý v základní barvě a uvažte si outfit podle svého gusta.

variace 3 4

variace 3 1

variace 3 3

variace 3 2