Konečně prádlo pro normální ženské!

Móda Komerční sdělení 25. dubna 2013

Jsou úspěšné, dynamické a krásné... Také jste si všimli? Potkáváme je stále častěji. Koho? Novou generaci českých krásek s výraznými slovanskými tvary, která v posledním desetiletí dospěla a etablovala se ve společnosti.

TRIOLA

Novinky značky Like YOU pro jaro 2013

Její představitelky jsou plné energie a smyslnosti, odmítají kompromisy, a to nejen v módě, ale i v životě. Studují i pracují a pro své plné křivky rozhodně nehodlají trpět, mají se rády takové, jaké jsou.

Právě pro ně se zrodila nová značka prádla, která byla vytvořena pro ženy s plnými ňadry (s velikostmi košů od D do J) a úzkými hrudníky (s obvodem pod prsy již od velikosti 65). Arbiter krásy tiše žasne nad svůdnými plnými tvary současných mladých českých žen, ale věřte, že ony samotné řeší prozaičtější problémy.

NEmodelky na molu? Kdo jsou tváře značky Like YOU?

„Často se setkáváme s negativní reakcí žen na spodní prádlo promované na štíhlých modelkách,“ upozorňuje Michaela Barochová, manažerka marketingu a oddělení vývoje a designu českého výrobce spodního prádla Triola, a. s. „Hlavním důvodem je, že se zákaznice nedokážou s výrobkem na dokonalé modelce ztotožnit, neumí si ho představit na své normální postavě.“

V duchu této filozofie se staly tvářemi nové značky tři mladé ženy – nemodelky. Nejsou z žádné modelingové agentury, nemají silikonová prsa a jejich slovanské křivky jsou originální. „Jsou to naše zákaznice, které se přihlásily do castingu D+ a vyhrály,“ vysvětluje M. Barochová.

Všechny tři dívky: Ewa, Nina a Veronika jsou jako my, jen měly tu odvahu a chuť postavit se před objektiv fotoaparátu a stát se tváří značky, která říká: „Jsem jako Ty!“

Like YOU 1

EWA, věk: 26 let, studentka, velikost podprsenky G 75

Životní motto: Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se všemu, co mu k smíchu připadá (J. Werich)

Oblíbené jídlo: brambory s tvarohem

Oblíbená kniha: cokoli od W. Shakespeara, jsem divadelní nadšenec

Oblíbený film: S čerty nejsou žerty

Proč jste se na casting D+ přihlásila: Jsem zvědavá holka a musím být u všeho, proto jsem si takovou skvělou příležitost nemohla nechat ujít!

Co si od nové kolekce D+ slibujete: Kromě krásného prádla, spoustu nových zkušeností a zážitků.

Like YOU 2

Nina, věk: 22 let, studentka, velikost podprsenky G 75

Životní motto: Být šťastná a spokojená sama se sebou. Ať to znamená cokoliv…

Oblíbené jídlo: lasagne

Oblíbená kniha: Betty MacDonaldová - Co život dal a vzal

Oblíbený film: Hvězdné války, Láska nebeská

Proč jste se na casting D+ přihlásila: Vlastně jen tak z hecu. Jsem obyčejná holka, zákaznice a teď už vlastně i modelka!

Co si od nové kolekce D+ slibujete: Že konečně ukáže, že podprsenky pro větší prsa nemusí být jen černé a bílé!

Like YOU 3

Veronika, věk: 23 let, studentka, velikost podprsenky I 70

Životní motto: Každá žena je krásná, pokud se tak cítí

Oblíbené jídlo: těstoviny, saláty, pizza, rizoto

Oblíbená kniha: Sophiina volba - William Styron

Oblíbený film: Krvavý diamant

Proč jste se na casting D+ přihlásila: Když jsem si přečetla informace o castingu, zjistila jsem, že splňuji předpoklady. Na popud kamarádek jsem využila příležitost, zkusila štěstí a překonala svůj stud.

Co si od nové kolekce D+ slibujete: Očekávám krásné a skvěle padnoucí prádlo, díky kterému se budu cítit dobře i dobře vypadat.

Jsme tu a nemáme co na sebe!

Na českém trhu je aktuálně nedostatek dobře padnoucího, funkčního a zároveň módního, mladistvého prádla s velkými koši a s malým až středním obvodem. Tyto dívky a ženy je nakupují buď v zahraničí (Anglie, Polsko), nebo po velkém shánění v tuzemsku přijmou s povděkem takové, které se alespoň trochu přibližuje jejich představě a velikosti.

To si případně ještě ručně upravují. Důsledky těchto kompromisů jsou zřejmé, v lepším případě se jedná o prohřešky estetické, v horším (což se bohužel nestává zřídka) se dostaví problémy zdravotní.

triola 1

Sympatické modelky plných tvarů - Veronika, Ewa a Nina.

Líbíš se mi taková, jaká jsi!

Nová značka je designována přesně na míru ženám a dívkám, jež mají větší velikost prsou, přesto ale požadují svůdné trendy prádlo a odmítají kompromisy. Přejí si vypadat sexy, pro krásu však nehodlají trpět. Chtějí být přitažlivé a zároveň se cítit dobře a pohodlně.

„Vytvořili jsme ji proto, že na českém trhu tento sortiment citelně chybí,“ vysvětluje M. Barochová. „Podprsenky Like YOU jsme designovali s důrazem na funkční prvky - tedy na funkční a neměnný obvod podprsenky, který je vyrobený z vysoce kvalitního materiálu. Právě obvod odvádí největší práci a na něm závisí pevnost a dokonalá fixace poprsí.

Určující pro Like YOU jsou také funkční ramínka se sníženou elasticitou. Střed podprsenky mezi koši je snížený tak, aby nezasahoval ani do velkých výstřihů, které tyto mladé ženy tak rády nosí. Košíčky směřují až do podpaží, aby pojaly celá ňadra, a postava tak vypadala štíhlejší.

Funkčnost střihů samozřejmě doprovází komfortní materiály a dokonalé zpracování, stejně jako módní design, který sleduje současné trendy. Like YOU je prádlo, které podtrhne ladnost ženských tvarů, zvýrazní jejich sexappeal, dokonale padne a nikdy vás nezklame,“ uzavírá Michaela Barochová.

like you

Prádlo značky Like YOU je k dostání ve firemních prodejnách TRIOLA underwear a ve vybraných partnerských prodejnách v České i Slovenské republice. Seznam prodejen a další info naleznete na www.like-you.cz.

Prohlédněte si video z focení první kolekce Like YOU:

A podívejte se rovnou i na videokatalog Like YOU: